ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΟΔΟΤΩΝ & ΒΙΟΜΗΧΑΝΩΝ ΚΥΠΡΟΥ
ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΟΔΟΤΩΝ & ΒΙΟΜΗΧΑΝΩΝ ΚΥΠΡΟΥ

Σύνδεσμος Εταιρειών Τηλεπικοινωνιών (ΣΕΤΗΛ)

Setil Logo

Σύνδεσμος Εταιρειών Τηλεπικοινωνιών (ΣΕΤΗΛ)

 

Σύντομο προφίλ Συνδέσμου:
Ο Σύνδεσμος Εταιρειών Τηλεπικοινωνιών (ΣΕΤΗΛ) Κύπρου, ιδρύθηκε το 1989 από επιχειρήσεις του τομέα των τηλεπικοινωνιών και της τεχνολογίας, με σκοπό την ενίσχυση του κλάδου και τη δημιουργία ισχυρών δεσμών συνεργασίας και επικοινωνίας μεταξύ των εταιριών – μελών του. Ως νομικό πρόσωπο μετά την ίδρυσή του, εντάχθηκε στη δύναμη των μελών της Ομοσπονδίας Εργοδοτών & Βιομηχάνων (ΟΕΒ).

Ο ΣΕΤΗΛ χαρακτηρίζεται από συστηματική προσπάθεια και προσήλωση σε υψηλούς στόχους ανάπτυξης των επιχειρήσεων – μελών του. Στόχος του ΣΕΤΗΛ είναι η προάσπιση, διαφύλαξη και η προώθηση των κοινών συμφερόντων των επιχειρήσεων – μελών του.

Σήμερα, ο ΣΕΤΗΛ εκπροσωπεί πέραν των 35 επιχειρήσεων που αντιπροσωπεύουν ένα πολύ σημαντικό μέρος του συνολικού κύκλου εργασιών της κυπριακής αγοράς στην πώληση προϊόντων και υπηρεσιών σταθερής τηλεφωνίας, κινητής τηλεφωνίας διαδικτύου καθώς επίσης και άλλων τηλεπικοινωνιακών προϊόντων και υπηρεσιών, παρέχουν δε, εργασία σε περισσότερους από 1.000 εργαζομένους.

Ο ΣΕΤΗΛ με γνώμονα την παραγωγική συνεργασία, καλλιεργεί προοπτικές διαρκούς εξέλιξης, επιτελώντας σύνθετο έργο σε πολλά επίπεδα, για την προβολή αλλά και την αναγνώριση των δυνατοτήτων των εταιριών του κλάδου εντός και εκτός Κύπρου .

 

Διοικητικό Συμβούλιο:
Πρόεδρος: κ. Σολωμός Κυριάκου
Αντιπρόεδρος: κ. Παναγιώτης Αντωνιάδης
Γραμματέας: κ. Γιάννης Διάκος
Ταμίας: κ. Αντώνης Παπαλεοντίου
Μέλος: κ. Γιάννης Δράκος,
Μέλος: κ. Περικλής Θεοδωρίδης,
Μέλος: κ. Στέλιος Κωνσταντίνου,
Μέλος: κ. Μαρίνος Τρύφωνος,
Μέλος: κ. Μιχάλης Χατζημιτσής

 


Αρμόδιο Στέλεχος ΟΕΒ / Επικοινωνία:
Μαρκος Καλλής
Λειτουργός Επιχειρηματικής Ανάπτυξης & Οικονομίας
τηλ. 22665102, ext. 105
email: mkallis[@]oeb.org.cy