ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΟΔΟΤΩΝ & ΒΙΟΜΗΧΑΝΩΝ ΚΥΠΡΟΥ
ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΟΔΟΤΩΝ & ΒΙΟΜΗΧΑΝΩΝ ΚΥΠΡΟΥ

Πρόσκληση σε εκδήλωση «Επιχειρώ για το κλίμα και την ενεργειακή απόδοση», 25 Σεπτεμβρίου 2018

Το Υπουργείο Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού, μαζί με την Ομοσπονδία Εργοδοτών & Βιομηχάνων, το Ενεργειακό Γραφείο Κυπρίων Πολιτών και το Περιβαλλοντικό Γραφείο Αυστρίας, σας προσκαλούν στην εκδήλωση με θέμα «Επιχειρώ για το κλίμα και την ενεργειακή απόδοση».

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης που απευθύνεται σε επιχειρήσεις οι οποίες ενδιαφέρονται να υπογράψουν τη Διακήρυξη Business4Climate, αναμένεται να παρουσιαστούν αναλυτικά τα στάδια εφαρμογής του Προγράμματος, οι υποχρεώσεις των επιχειρήσεων που θα υπογράψουν τη Διακήρυξη, καθώς επίσης οι ευκαιρίες δικτύωσης των επιχειρήσεων που στοχεύουν στη βελτίωση της ενεργειακής απόδοσης τους.

Παράλληλα, οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν και να συμμετάσχουν στο Δίκτυο Επιχειρήσεων για την Ενεργειακή Απόδοση που συντονίζεται από την Υπηρεσία Ενέργειας του Υπουργείου Ενέργειας και το Ενεργειακό Γραφείο Κυπρίων Πολιτών.

Για δήλωση συμμετοχής μέχρι τις 20/09/2018: http://ow.ly/KASS30lRB4M

Μετά το πέρας της εκδήλωσης θα ακολουθήσει δεξίωση για ευκαιρίες δικτύωσης. Η συμμετοχή στην εκδήλωση είναι δωρεάν. Μετάφραση από και σε Αγγλικά θα είναι διαθέσιμη.

Πρόσκληση
Ανακοίνωση
Σύντομη Παρουσίαση Business4Climate