ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΟΔΟΤΩΝ & ΒΙΟΜΗΧΑΝΩΝ ΚΥΠΡΟΥ
ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΟΔΟΤΩΝ & ΒΙΟΜΗΧΑΝΩΝ ΚΥΠΡΟΥ

Πρόσκληση: Διαδικτυακή Ημερίδα με θέμα «Περί Αποβλήτων Νόμοι του 2011 έως 2021 – Υποχρεώσεις παραγωγών επικίνδυνων αποβλήτων»

Το Τμήμα Περιβάλλοντος σε συνεργασία με την Ομοσπονδία Εργοδοτών & Βιομηχάνων (ΟΕΒ), σας προσκαλούν στο Δωρεάν διαδικτυακό Σεμινάριο με θέμα «Περί Αποβλήτων Νόμοι του 2011 έως 2021 – Υποχρεώσεις παραγωγών επικίνδυνων αποβλήτων», που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2021 στις 10:00 π.μ. – 12:00 μ.μ διαδικτυακά.

Στο διαδικτυακό σεμινάριο θα παρουσιαστούν οι Περί Αποβλήτων Νόμοι του 2011 έως 2021, οι υποχρεώσεις των παραγωγών επικίνδυνων αποβλήτων, η διαδικασία καταχώρησης των ποσοτήτων των επικίνδυνων αποβλήτων στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Αποβλήτων (ΗΜΑ) όπως επίσης και οι κατηγορίες των επικίνδυνων αποβλήτων και οι εξαψήφιοι κωδικοί τους. Στην συνέχεια θα ακολουθήσει ανοιχτή συζήτηση.

Υπενθυμίζεται ότι η καταχώρηση των επικίνδυνων αποβλήτων στο ΗΜΑ είναι υποχρεωτική για όλους τους παραγωγούς επικίνδυνων αποβλήτων όπως για παράδειγμα, Ιατρικά Κέντρα, Ξυλουργεία, Βαφεία, Κλινικά Χημεία, Τυπογραφεία κτλ και πολλούς άλλους κλάδους οικονομικής δραστηριότητας.

Για δήλωση συμμετοχής παρακαλώ ακολουθήστε τον ακόλουθο σύνδεσμο: https://forms.gle/gkXY8ya5kuAZXajBA, μέχρι τις 22 Νοεμβρίου 2021