ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΟΔΟΤΩΝ & ΒΙΟΜΗΧΑΝΩΝ ΚΥΠΡΟΥ
ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΟΔΟΤΩΝ & ΒΙΟΜΗΧΑΝΩΝ ΚΥΠΡΟΥ

Προκήρυξη Διαγωνισμού «Cyprus Quality Leader of the Year 2019»

Ο Κυπριακός Σύνδεσμος Ποιότητας, μέλος της Ομοσπονδίας Εργοδοτών & Βιομηχάνων (ΟΕΒ), ως Εθνικός Αντιπρόσωπος του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Ποιότητας (EOQ) στην Κύπρο, προκηρύσσει τον Διαγωνισμό «Cyprus Quality Leader of the Year 2019».

Ο Διαγωνισμός διοργανώνεται από τον Κυπριακό Σύνδεσμο Ποιότητας για 8η συνεχή χρονιά και αποτελεί πλέον θεσμό και το κορυφαίο γεγονός για την Ποιότητα στη χώρα μας, ενώ εντάσσεται στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού θεσμού «European Quality Leader of the Year».

Το Βραβείο απονέμεται σε ανώτερο ή ανώτατο στέλεχος επιχείρησης ή οργανισμού του ιδιωτικού ή δημόσιου τομέα που δραστηριοποιείται στην Κύπρο, που προωθεί, κατά τεκμήριο, την Ποιότητα στην επιχείρηση ή τον οργανισμό του/της. Ο νικητής/νικήτρια του Διαγωνισμού θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στον Ευρωπαϊκό Διαγωνισμό «European Quality of the Year» που διοργανώνει ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Ποιότητας.

Οι δηλώσεις συμμετοχής καθώς και περισσότερες πληροφορίες για το Διαγωνισμό είναι αναρτημένες στην ιστοσελίδα www.quality.org.cy καθώς και στους λογαριασμούς κοινωνικών δικτύων του Συνδέσμου Ποιότητας.

Οι αιτήσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές έως και τις 22 Νοεμβρίου, 2019.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τον Γραμματέα του Συνδέσμου (Μιχάλη Γρηγορίου τηλ. 22665102, email: mgregoriou@oeb.org.cy).