ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΟΔΟΤΩΝ & ΒΙΟΜΗΧΑΝΩΝ ΚΥΠΡΟΥ
ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΟΔΟΤΩΝ & ΒΙΟΜΗΧΑΝΩΝ ΚΥΠΡΟΥ

Παρουσίαση με Ομιλητή τον Επικεφαλής Επιστήμονα Έρευνας & Καινοτομίας 19/9/2019

Πρόσκληση

Παρουσίαση με Ομιλητή τον Επικεφαλής Επιστήμονα Έρευνας & Καινοτομίας

19/9/2019

Ο Πρόεδρος και τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Κυπριακού Συνδέσμου Ποιότητας (Μέλος της Ομοσπονδίας Εργοδοτών & Βιομηχάνων – ΟΕΒ) έχουν την τιμή να σας προσκαλέσουν σε παρουσίαση με ομιλητή τον κ. Κυριάκο Κόκκινο, Επικεφαλής Επιστήμονα Έρευνας & Καινοτομίας και Πρόεδρο του Ιδρύματος Έρευνας & Καινοτομίας.

Ο κ. Κόκκινος θα παρουσιάσει το νέο εθνικό πλαίσιο για την έρευνα και καινοτομία που στοχεύει στην ενίσχυση των παραγωγικών τομέων ανάπτυξης, με βασικό πυρήνα ώθησης την έρευνα, αριστεία, καινοτομία, τεχνολογική ανάπτυξη και επιχειρηματικότητα.

Η παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2019 και ώρα 17.00-18.30 στα Κεντρικά γραφεία της ΑΗΚ που βρίσκονται στην είσοδο της Λευκωσίας (Λεωφόρος Αμφιπόλεως 11, αίθουσα εκδηλώσεων στο ισόγειο).

Τα Μέλη του Συνδέσμου θα έχουν την ευκαιρία να λάβουν πληροφόρηση απευθείας από τον Επικεφαλής Επιστήμονα της χώρας μας για κρίσιμα θέματα που παρουσιάζουν μεγάλες ευκαιρίες για βελτίωση της ανταγωνιστικότητας των επιχειρήσεων/οργανισμών.

Στο τέλος της παρουσίασης θα υπάρξει δεξίωση.

Λόγω περιορισμένων θέσεων, οι δηλώσεις συμμετοχής να αποσταλούν στο mgregoriou@oeb.org.cy  μέχρι τις 16/9.