ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΟΔΟΤΩΝ & ΒΙΟΜΗΧΑΝΩΝ ΚΥΠΡΟΥ
ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΟΔΟΤΩΝ & ΒΙΟΜΗΧΑΝΩΝ ΚΥΠΡΟΥ

Ολοκλήρωση Συνεδρίου Ποιότητας 2020: «Πανδημία, Διαχείριση Ρίσκου και Επιχειρησιακή Συνέχεια»

Ολοκληρώθηκε με τεράστια επιτυχία το Διαδικτυακό Συνέδριο Ποιότητας 2020 που διοργάνωσε ο Κυπριακός Σύνδεσμος Ποιότητας (Μέλος της ΟΕΒ) με θέμα «Πανδημία, Διαχείριση Ρίσκου και Επιχειρησιακή Συνέχεια». Η συμμετοχή των Μελών του Συνδέσμου ξεπέρασε κάθε προσδοκία και αποδεικνύει την σημασία της Ποιότητας στους δύσκολους καιρούς.

Το φετινό Συνέδριο απέκτησε ιδιαίτερη σημασία αφού παρόλες τις αντικειμενικές δυσκολίες που προέκυψαν λόγω της πανδημίας του Κορωνοϊού, διεξήχθηκε με ηλεκτρονικό τρόπο. Αυτό αποδεικνύει την επιμονή, ευελιξία και προσαρμοστικότητα του Συνδέσμου μας καθώς και την αφοσίωση του στην Ποιότητα. Παρακολουθήσαμε ενδιαφέρουσες παρουσιάσεις για στρατηγικές, μέτρα και δράσεις που λήφθηκαν για διαχείριση των επιπτώσεων της πανδημίας από εκπροσώπους σημαντικών επιχειρήσεων και οργανισμών.

Ο Σύνδεσμος Ποιότητας ευχαριστεί όλους τους ομιλητές και συμμετέχοντες. Ιδιαίτερες ευχαριστίες στην Υπουργό Ενέργειας, Εμπορίου & Βιομηχανίας κ. Νατάσα Πηλείδου και στον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Εργοδοτών & Βιομηχάνων (ΟΕΒ) κ. Γιώργο Πέτρου για την παρουσία και τους χαιρετισμούς τους. Μέγα Χορηγός του Συνεδρίου ήταν η Ελληνική Τράπεζα και Χορηγός η PwC Cyprus.

Ο Σύνδεσμος Ποιότητας ανανεώνει ραντεβού για τις 11 Νοεμβρίου 2021 για το επόμενο Συνέδριο Ποιότητας με την ευχή να επικρατούν καλύτερες συνθήκες.