ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΟΔΟΤΩΝ & ΒΙΟΜΗΧΑΝΩΝ ΚΥΠΡΟΥ
ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΟΔΟΤΩΝ & ΒΙΟΜΗΧΑΝΩΝ ΚΥΠΡΟΥ

Ο ΠΑΣΥΞΕ  πλήρες και ισότιμο Μέλος της ΟΕΒ

Η Ομοσπονδία Εργοδοτών & Βιομηχάνων (ΟΕΒ) με πολύ μεγάλη ικανοποίηση ανακοινώνει την ένταξη του Παγκύπριου Συνδέσμου Ξενοδόχων (ΠΑΣΥΞΕ) στην δύναμη της, ως πλήρες και ισότιμο Μέλος.

Ταυτόχρονα, ο ΠΑΣΥΞΕ θα συμμετέχει στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΟΕΒ με δύο έδρες και συγκεκριμένα με τον Πρόεδρο και την Αναπληρώτρια Πρόεδρο κ. Χάρη Λοιζίδη και κα Άννα Μιχαηλίδου αντίστοιχα.

Η ένταξη του μεγάλου και ιστορικού αυτού Συνδέσμου στην Ομοσπονδία Εργοδοτών & Βιομηχάνων, ενισχύει καταλυτικά την επιρροή της εργοδοτικής οικογένειας στον Ξενοδοχειακό και στον ευρύτερο Τουριστικό τομέα.

Η ΟΕΒ ανέκαθεν θεωρούσε τον Τουριστικό κλάδο ως την βαριά βιομηχανία του τόπου μας, η οποία αξίζει της μέριμνας του κράτους, προκειμένου να συμβάλλει στην ανάπτυξη και την ευημερία του συνόλου του πληθυσμού.

Σε δηλώσεις του μετά τη συνάντηση κλιμακίων των δύο Οργανώσεων, ο κ. Γιώργος Πέτρου, ανέφερε ότι νιώθει ιδιαίτερα ευτυχής ως Πρόεδρος της ΟΕΒ για την ένταξη του ΠΑΣΥΞΕ στην Ομοσπονδία, ενώ ο κ. Χάρης Λοϊζίδης εξέφρασε την πεποίθηση ότι μέσα από την ενεργό συμμετοχή του ΠΑΣΥΞΕ στην ΟΕΒ, οι εργοδοτικές θέσεις θα αποκτήσουν νέα δυναμική προς όφελος της Κύπρου.