ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΟΔΟΤΩΝ & ΒΙΟΜΗΧΑΝΩΝ ΚΥΠΡΟΥ
ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΟΔΟΤΩΝ & ΒΙΟΜΗΧΑΝΩΝ ΚΥΠΡΟΥ

Κλήρωση δώρων στο Ετήσιο Επίσημο Δείπνο ΟΕΒ

Πραγματοποιήθηκε στις 5 Δεκεμβρίου 2019, στο Ξενοδοχείο Hilton Park στη Λευκωσία το Ετήσιο Επίσημο Δείπνο της Ομοσπονδίας Εργοδοτών & Βιομηχάνων (ΟΕΒ), το οποίο τίμησαν με την παρουσία τους η Α.Ε. ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Υπουργοί, Βουλευτές κρατικοί και άλλοι επίσημοι αξιωματούχοι, οι ηγεσίες των Συνδικαλιστικών Οργανώσεων και πολύ μεγάλος αριθμός επιχειρηματιών μελών και φίλων της ΟΕΒ.

 

Στην κλήρωση, στην οποία συμμετείχαν μόνο τα εισιτήρια εισόδου,  κέρδισαν:

  1. Ο αριθμός 0331, μία διανυκτέρευση για δύο άτομα στο Alexander the Great Beach Hotel στην Πάφο, προσφορά της Εταιρείας Kanika Hotels & Resorts.
  2. Ο αριθμός 0775 μία διανυκτέρευση για δύο άτομα στο Louis Phaethon Beach Hotel, προσφορά της Εταιρείας Louis Hotels Public Company Ltd.

 

Στην κλήρωση, στην οποία συμμετείχαν μόνο οι λαχνοί,  κέρδισαν:

  1. Ο αριθμός 3056 δύο Vouchers συνολικής αξίας €200, προσφορά της Εταιρείας Louis Travel.
  2. Ο αριθμός 3180 μία βαλίτσα Samsonite Cabin Luggage προσφορά της Εταιρεία Κώστας Θεοδώρου Λτδ.
  3. Ο αριθμός 3316 ένα Voucher συνολικής αξίας €300, προσφορά του Quick Spa για υπηρεσίες spa-massage, προσωπικής φροντίδας και ομορφιάς, και κομμωτηρίου.
  4. Ο αριθμός 3385 ένα Voucher συνολικής αξίας €300, προσφορά του Hamam Omerye για υπηρεσίες χαμάμ, κωνσταντινουπολίτικα μασάζ, και φροντίδας του σώματος.
  5. Ο αριθμός 3890 ένα Voucher συνολικής αξίας €300, προσφορά της εταιρείας Dessange Paris για υπηρεσίες spa-massage, προσωπικής φροντίδας και ομορφιάς, κομμωτηρίου και περιποίησης προσώπου και σώματος.

 

Η ΟΕΒ εκφράζει και δημόσια τις ευχαριστίες της προς τους δωροθέτες οι οποίοι με την προσφορά τους συνέβαλαν στη μεγάλη επιτυχία του Ετήσιου Επίσημου Δείπνου της.