ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΟΔΟΤΩΝ & ΒΙΟΜΗΧΑΝΩΝ ΚΥΠΡΟΥ
ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΟΔΟΤΩΝ & ΒΙΟΜΗΧΑΝΩΝ ΚΥΠΡΟΥ

Η ΟΕΒ στηρίζει την εκστρατεία «Κρατάμε απόσταση, φοράμε τη μάσκα μας ….είναι απλό»

Η ΟΕΒ στηρίζει την εκστρατεία

«Κρατάμε απόσταση, φοράμε τη μάσκα μας ….είναι απλό»

 

Μέσα από ένα σύντομο φιλμάκι, απλοί πολίτες όλων των ηλικιών αλλά και μέλη της Επιστημονικής Συμβουλευτικής Επιτροπής στέλνουν τα δικά τους μηνύματα και ενημερώνουν για τα απλά μέτρα προστασίας. Δίνουν με ένα διαφορετικό τρόπο πληροφορίες για σημαντικά ζητήματα της πανδημίας όπως είναι ο εμβολιασμός, η χρήση μάσκας και η κοινωνική αποστασιοποίηση.

 

Το φιλμάκι αυτό δημιουργήθηκε μέσα από μια συνεργασία της Ομοσπονδίας Συνδέσμων Ασθενών Κύπρου (ΟΣΑΚ) και του Υπουργείου Υγείας, με την βοήθεια και συμμετοχή εθελοντών δημοσιογράφων, τεχνικών και άλλων, ανακοινώνοντας ταυτόχρονα την έναρξη μιας διαρκούς εκστρατείας με στόχο την αναχαίτιση της πανδημίας.

 

Το «άνοιξε-κλείσε» της οικονομίας και ο εγκλεισμός, αναφέρουν, μας έχουν κουράσει όσο κι αν η εφαρμογή τους είναι κάποτε επιβεβλημένη. Ο μοναδικός τρόπος να αναχαιτίσουμε την πανδημία, είναι να αναλάβει ο κάθε ένας από εμάς την δική του ατομική ευθύνη.

 

Στόχος της εκστρατείας είναι να αλλάξουμε το σενάριο της πανδημίας μέσα από την ανάληψη της ατομικής μας ευθύνης και ο στόχος αυτός είναι εφικτός. Για να πετύχει όμως, πρέπει να συμμετέχουμε όλοι.

 

Η Ομοσπονδία Εργοδοτών & Βιομηχάνων (ΟΕΒ) στηρίζει κάθε προσπάθεια που στοχεύει στην αναχαίτιση της πανδημίας, στην σύντομη επιστροφή μας στην κανονικότητα και στην αναζωογόνηση της οικονομικής δραστηριότητας. Ενώνουμε τις φωνές μας και σας καλούμε να ενώσετε κι εσείς τις δικές σας. Σας καλούμε να μοιραστείτε και εσείς το φιλμάκι που ακολουθεί και να στείλουμε μαζί το μήνυμα:

«Κρατάμε απόσταση, φοράμε τη μάσκα μας ….είναι απλό»