ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΟΔΟΤΩΝ & ΒΙΟΜΗΧΑΝΩΝ ΚΥΠΡΟΥ
ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΟΔΟΤΩΝ & ΒΙΟΜΗΧΑΝΩΝ ΚΥΠΡΟΥ

Ευρωπαϊκές Εκλογές 2019

Από τη στιγμή που ερχόμαστε σ’ αυτό τον κόσμο, είμαστε μαζί. Ο καθένας μπορεί να αφήσει το στίγμα του, αλλά μαζί μπορούμε πραγματικά να κάνουμε τη διαφορά. Και είναι γι’ αυτό που ψηφίζουμε.

Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο έχει αναλάβει μια εκστρατεία για να βοηθήσει να αυξηθεί η συμμετοχή ψηφοφόρων στις επικείμενες Ευρωεκλογές, οι οποίες στην Κύπρο θα γίνουν στις 26 Μαΐου.

Οι εκλογές αποτελούν κορυφαία στιγμή κατά την οποία ο κάθε ένας από εμάς έχει την ευκαιρία να ψηφίσει και να αποφασίσει για το μέλλον του. Και παρόλο που δεν μπορούμε να λύσουμε τις σημερινές παγκόσμιες προκλήσεις ή ακόμη αυτές σε εθνικό επίπεδο, στην Ευρώπη μπορούμε μαζί να χαράξουμε το δρόμο. Είναι αυτό που καθιστά τις Ευρωεκλογές πολύ σημαντικές. 

Και είναι γι’ αυτό που χρειαζόμαστε τη βοήθειά σου. Πιο κάτω θα βρεις το προεκλογικό φιλμάκι του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου «Αποφάσισε για το μέλλον σου». Υπάρχουν πλάνα από όλη την Ευρώπη νεογνών λίγο μετά τη γέννησή τους· μια συναισθηματικά φορτισμένη στιγμή που συνοδεύεται από μια αίσθηση ευθύνης για το ευ ζην αυτής της νέας ζωής στο μέλλον. Τα παιδιά αυτού του φιλμ θα κληρονομήσουν τις αποφάσεις που θα πάρουμε εμείς σήμερα. 

epfacebook.eu/chooseyourfuture  + epyoutube.eu/chooseyourfuture


«Thanks to Europe…» Ευρωπαϊκές Εκλογές 2019

Τι είδους Ευρώπη θέλετε;
Κάντε την επιλογή σας να ακουστεί στις εκλογές για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο τον Μάιο του 2019!
Η ευρωπαϊκή επιχειρηματική κοινότητα πιστεύει στην Ευρώπη – η κοινή μας ευημερία εξαρτάται από την καλή λειτουργία της ΕΕ.
Η φιλοδοξία μας είναι να οικοδομήσουμε μια Ευρώπη με ευκαιρίες για όλους.

http://euyourbusiness.eu/