ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΟΔΟΤΩΝ & ΒΙΟΜΗΧΑΝΩΝ ΚΥΠΡΟΥ
ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΟΔΟΤΩΝ & ΒΙΟΜΗΧΑΝΩΝ ΚΥΠΡΟΥ

Ενημερωτικό φιλμάκι: Ασφάλεια και υγεία στις αερομεταφορές

Ένας τομέας που επηρεάστηκε αφάνταστα από την πανδημία του COVID-19 ήταν και αυτός των αερομεταφορών. Πέρα από τα σκληρά περιοριστικά μέτρα που εμπόδιζαν σε μεγάλο βαθμό τα αεροπορικά ταξίδια, δημιουργήθηκε στο επιβατικό κοινό και αρνητικό κλίμα σε ότι αφορά τα ταξίδια με αεροπλάνο.

Με αφορμή την σταδιακή επανέναρξη των αεροπορικών ταξιδιών από τα κυπριακά αεροδρόμια, το «Μεσογειακό Ίδρυμα Ασφάλειας Πτήσεων – FSF / MED» ετοίμασε ενημερωτικό φιλμάκι που κατατοπίζει το κοινό σε θέματα Ασφάλειας και Υγείας στις αερομεταφορές.

Στο φιλμάκι συμμετέχουν οι Ελεγκτές Εναέριας Κυκλοφορίας, η Πολιτική Αεροπορία,  η Cyprus Airways  και η HERMES AIRPORTS. Μεταξύ άλλων γίνεται αναφορά στα άρτια πρότυπα για την ασφάλεια των αερομεταφορών που εφαρμόζουν τα πληρώματα των αεροπορικών εταιρειών που ταξιδεύουν από και προς την Κύπρο. Επίσης γίνεται ενημέρωση για την Διαπίστευση Υγείας των κυπριακών αεροδρομίων από το Διεθνές Συμβούλιο Αεροδρομίων.

 

 

Η Ομοσπονδία Εργοδοτών & Βιομηχάνων (ΟΕΒ) στηρίζει την προσπάθεια αυτή που σκοπό έχει να ενισχύσει τις αερομεταφορές σε αυτή την δύσκολη περίοδο που διανύει η οικονομία μας και παρουσιάζει το φιλμάκι που ετοιμάστηκε.

Το φιλμάκι θα ταξιδέψει και στο εξωτερικό με αγγλικούς υποτίτλους μέσω Διεθνών και Ευρωπαϊκών Οργανισμών. Χορηγοί είναι το Υφυπουργείο Τουρισμού και η Τράπεζα Κύπρου και Χορηγός Επικοινωνίας το Ραδιοφωνικό Ίδρυμα Κύπρου (ΡΙΚ).

 Πετάμε με Υγεία, Πετάμε με Ασφάλεια.