ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΟΔΟΤΩΝ & ΒΙΟΜΗΧΑΝΩΝ ΚΥΠΡΟΥ
ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΟΔΟΤΩΝ & ΒΙΟΜΗΧΑΝΩΝ ΚΥΠΡΟΥ

Δωρεάν διαδικτυακή Ημερίδα με θέμα «Hydrogen & Energy storage», Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2021

  • Δωρεάν διαδικτυακή Ημερίδα με θέμα «Hydrogen & Energy storage», Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2021, στις 16:30μ.μ

 

H Ομοσπονδία Εργοδοτών & Βιομηχάνων (ΟΕΒ) σε συνεργασία με την Πρεσβεία των ΗΠΑ στην Κύπρο και το Σύνδεσμο Υδρογόνου Κύπρου (ΣΥΚ), διοργανώνουν Δωρεάν διαδικτυακή Ημερίδα με θέμα «Hydrogen & Energy storage», την Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2021, στις 16:30 μ.μ. – 18:00 μ.μ. ΕET 

Κατά την Ημερίδα θα παρουσιαστούν οι προοπτικές και οι τεχνολογίες χρήσης του Υδρογόνου για αποθήκευση ενέργειας και οι πιθανές εφαρμογές τους στις διάφορες προκλήσεις της βιομηχανίας και των τεχνολογιών Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας (ΑΠΕ). Στην συνέχεια θα ακολουθήσει ανοιχτή συζήτηση (οι παρουσιάσεις και η συζήτηση θα πραγματοποιηθούν στην αγγλική γλώσσα). 

Οι κύριοι ομιλητές θα είναι o κ. Devin Horne Εμπειρογνώμονας στην αποθήκευση ενέργειας του Τμήματος Ενέργειας και Περιβάλλοντος του Υπουργείου Εμπορίου των ΗΠΑ και εκπρόσωπος του Αμερικανικού Fuel Cell and Hydrogen Energy Association (FCHEA). Σύντομο χαιρετισμό θα απευθύνει η κα. Ανθή Χαραλάμπους, Διευθύντρια του Τμήματος Ενέργειας και Περιβάλλοντος της ΟΕΒ και ο κ. Μάκης Κετώνης, Πρόεδρος του Συνδέσμου Υδρογόνου Κύπρου (ΣΥΚ).

Δηλώσεις συμμετοχής, στον ηλεκτρονικό σύνδεσμο https://forms.gle/okBtzVhDLKtxnK3C7 (μέχρι τις 17 Σεπτεμβρίου 2021)