ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΟΔΟΤΩΝ & ΒΙΟΜΗΧΑΝΩΝ ΚΥΠΡΟΥ
ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΟΔΟΤΩΝ & ΒΙΟΜΗΧΑΝΩΝ ΚΥΠΡΟΥ

Διαδικτυακή Συζήτηση με θέμα την Μακροπρόθεσμη Αειφόρο Ενεργειακή Στρατηγική της Κύπρου & τις Επενδυτικές Ευκαιρίες

Προσκαλείστε σε Διαδικτυακή Συζήτηση με θέμα την Μακροπρόθεσμη Αειφόρο Ενεργειακή Στρατηγική της Κύπρου & τις Επενδυτικές Ευκαιρίες

 

Διοργανωτής:  Top Kinisis Travel

Υπό την Αιγίδα:

  • Ομοσπονδίας Εργοδοτών & Βιομηχάνων (ΟΕΒ)
  • Υπουργείου Ενέργειας Εμπορίου & Βιομηχανίας
  • Επιστημονικού & Τεχνικού Επιμελητηρίου Κύπρου (ΕΤΕΚ)

 

Αναγνωρίζοντας την ιδιαιτερότητα που φέρει η Κύπρος λόγω της γεωγραφικής της θέσης σε σχέση τόσο με τις καιρικές συνθήκες όσο και με τα αποθέματα του φυσικού αερίου που εν δυνάμει έχει, η συζήτηση θα επικεντρωθεί στην Μακροπρόθεσμη Αειφόρο Ενεργειακή Στρατηγική με ιδιαίτερη αναφορά στις Επενδυτικές Ευκαιρίες που προκύπτουν. Ορμώμενοι από τη βασική αρχή ότι «ενεργούμε σήμερα για να διαμορφώσουμε τον ενεργειακό κόσμο του αύριο» και με στόχο μια πιο βιώσιμη Κύπρο μέχρι το 2050, οι ομιλητές της συζητήσης θα τοποθετηθούν και θα παρουσιάσουν τις θέσεις τους.
Η συζήτηση θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά με ελεύθερη συμμετοχή και θα απευθύνεται σε Θεσμικούς Φορείς, Αρμόδιες Κυβερνητικές και Ρυθμιστικές Υπηρεσίες, Ομοσπονδίες, Επιμελητήρια, Οργανισμούς, Επιχειρήσεις και στο ευρύ κοινό. Κατά τη διάρκεια της συζήτησης το κοινό θα μπορεί να θέτει τα ερωτήματά του μέσω chat.
Για να δηλώσετε συμμετοχή – μέχρι 18 Ιανουαρίου 2021:
Η συμμετοχή είναι δωρεάν