ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΟΔΟΤΩΝ & ΒΙΟΜΗΧΑΝΩΝ ΚΥΠΡΟΥ
ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΟΔΟΤΩΝ & ΒΙΟΜΗΧΑΝΩΝ ΚΥΠΡΟΥ

ΑΝΑΒΑΛΛΕΤΑΙ – Ημέρα Εθελοντικού Καθαρισμού Παραλίας (Λεμεσός, 17 Οκτωβρίου 2020)

Πληροφορείστε  ότι ο εθελοντικός καθαρισμός παραλίας στη Λεμεσό που έχει διοργανώσει η Ομοσπονδία Εργοδοτών & Βιομηχάνων (ΟΕΒ) σε συνεργασία με τον Δήμο Λεμεσού, αναβάλλεται.

Η δράση ήταν προγραμματισμένη για το Σάββατο, 17 Οκτωβρίου 2020, και θα λάμβανε χώρα κατά μήκος της ακτής Ολυμπίων στη Λεμεσό.

Η αναβολή της εκδήλωσης οφείλεται στην επιδείνωση της επιδημιολογικής εικόνας στις επαρχίες Λεμεσού και Λευκωσίας και τα πρόσθετα μέτρα που λήφθηκαν από την Κυβέρνηση για περιορισμό της διασποράς του ιού Covid-19. Η συγκεκριμένη δράση της ΟΕΒ θα πραγματοποιηθεί σε άλλη ημερομηνία που θα κοινοποιηθεί στο εγγύς μέλλον, εφόσον το επιτρέπουν οι συνθήκες.

Η ΟΕΒ επιθυμεί να ευχαριστήσει θερμά τον Δήμο Λεμεσού, για τη στήριξη που παρείχε ως συνδιοργανωτής της εκδήλωσης όπως επίσης και την Επίτροπο Περιβάλλοντος η οποία την έχει θέσει υπό την αιγίδα της. Επίσης, επιθυμεί να ευχαριστήσει θερμά όλους τους χορηγούς που πρόθυμα ανταποκρίθηκαν και στήριξαν την πρωτοβουλία για την καλύτερη δυνατή διοργάνωσή της και συγκεκριμένα τις εταιρείες, Τσιμεντοποιοία Βασιλικού, Lordos United Plastics Public Ltd, DP World, P&O Maritime, VTTV, KEAN και ΚΕΟ.