elΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΟΔΟΤΩΝ & ΒΙΟΜΗΧΑΝΩΝ ΚΥΠΡΟΥ
elΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΟΔΟΤΩΝ & ΒΙΟΜΗΧΑΝΩΝ ΚΥΠΡΟΥ

ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΟΕΒ ΑΡΙΘΜΟΣ 176: Νέο Διάταγμα Υπουργού Υγείας

ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 176
Νέο Διάταγμα Υπουργού Υγείας

Η Ομοσπονδία Εργοδοτών & Βιομηχάνων (ΟΕΒ) ενημερώνει τα μέλη της πως ο Υπουργός Υγείας έχει εκδώσει νέο Διάταγμα με τίτλο:

Το περί Λοιμοκαθάρσεως (Καθορισμός Μέτρων για Παρεμπόδιση της Εξάπλωσης του Κορωνοϊού COVID-19) Διάταγμα (Αρ. 32) του 2020

Το Διάταγμα προνοεί τα ακόλουθα:

1. Επιτρέπεται η διεξαγωγή αθλητικών πρωταθλημάτων στην παρουσία θεατών και η χρήση αποδυτηρίων και άλλων κλειστών παρεμφερών υποδομών, τηρουμένων των κατευθυντήριων οδηγιών του Υπουργείου Υγείας και του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού.

2. Επιτρέπεται η λειτουργία κλειστών και ανοικτών χώρων άθλησης, περιλαμβανομένων υπαίθριων και κλειστών αθλητικών εγκαταστάσεων, γυμναστηρίων, σχολών χορού και άλλων ειδών σχολών, καθώς και άλλων αθλημάτων, στην παρουσία θεατών και η χρήση αποδυτηρίων και άλλων κλειστών παρεμφερών υποδομών, τηρουμένων των κατευθυντήριων οδηγιών του Υπουργείου Υγείας και του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού.

3. Επιτρέπεται η λειτουργία ιπποδρομιακών συναντήσεων με θεατές, τηρουμένων των κατευθυντήριων οδηγιών του Υπουργείου Υγείας και του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού.

— Επισυνάπτεται αυτούσιο το Διάταγμα (Αρ. 32) του Υπουργού Υγείας.

Related Posts