elΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΟΔΟΤΩΝ & ΒΙΟΜΗΧΑΝΩΝ ΚΥΠΡΟΥ
elΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΟΔΟΤΩΝ & ΒΙΟΜΗΧΑΝΩΝ ΚΥΠΡΟΥ

Χορηγίες προς Επιχειρήσεις Βιομηχανικών και Γεωργικών Προϊόντων για ιδιωτική Συμμετοχή σε Εμπορικές Εκθέσεις κατά το 2017

Πληροφορείσθε ότι το Υπουργείο Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας & Τουρισμού προκήρυξε (επισυνάπτονται οι ανακοινώσεις) την έναρξη υποβολής αιτήσεων των σχεδίων ενισχύσεων

(de minimis) προς επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στους τομείς των βιομηχανικών και γεωργικών προϊόντων για ιδιωτική συμμετοχή σε εμπορικές εκθέσεις, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν την περίοδο 01/01/2017–31/12/2017:

1. Σχέδιο Ενισχύσεων Ήσσονος Σημασίας (de minimis) για Επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στους τομείς της Μεταποίησης ή/και Εμπορίας Βιομηχανικών προϊόντων για Ιδιωτική Συμμετοχή σε Εμπορικές Εκθέσεις στην Κύπρο και το Εξωτερικό. 

2. Σχέδιο Ενισχύσεων Ήσσονος Σημασίας (de minimis) προς Κυπριακές Επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στους τομείς της Μεταποίησης ή/και Εμπορίας Γεωργικών Προϊόντων για Ιδιωτική Συμμετοχή σε Εμπορικές Εκθέσεις στην Ενιαία Αγορά και Τρίτες Χώρες.

Σημειώνεται ότι οι αιτήσεις συμμετοχής θα πρέπει να υποβληθούν στο Υπουργείο μέχρι τις 28/10/16. Για εύκολη αναφορά πατώντας στους πιο πάνω συνδέσμους (links) γίνεται απευθείας παραπομπή στην ιστοσελίδα του Υπουργείου όπου βρίσκονται διαθέσιμες οι αιτήσεις συμμετοχής, στις οποίες περιλαμβάνονται οι ενημερωτικοί οδηγοί των δύο σχεδίων.

Related Posts