elΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΟΔΟΤΩΝ & ΒΙΟΜΗΧΑΝΩΝ ΚΥΠΡΟΥ
elΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΟΔΟΤΩΝ & ΒΙΟΜΗΧΑΝΩΝ ΚΥΠΡΟΥ

Φιλική Συνάντηση ΟΕΒ και ΕΤΥΚ

Μέσα στα πλαίσια των επαφών του με τις ηγεσίες σημαντικών συνδικαλιστικών φορέων, ο Γενικός Διευθυντής της ΟΕΒ κ. Μιχάλης Αντωνίου συνοδευόμενος από την Αναπληρώτρια Διευθύντρια Εργασιακών Σχέσεων και Κοινωνικής Πολιτικής κα Λένα Παναγιώτου, είχε πρόσφατα φιλική συνάντηση με τον Γενικό Γραμματέα και τον Επίτιμο Πρόεδρο της ΕΤΥΚ, κύριους Χρίστο Παναγίδη και Λοΐζο Χατζηκωστή αντίστοιχα. Η συνάντηση, ανεπίσημη και με χαλαρή διάθεση, συνοδεύτηκε από γεύμα σε κεντρικό ταβερνάκι της Λευκωσίας και έδωσε την ευκαιρία για επισκόπηση της κατάστασης της οικονομίας και ιδιαίτερα των Τραπεζών μας.

Οι κύριοι Χατζηκωστής και Αντωνίου έχουν κοινά βιώματα δεκαετιών, αφού ο πρώτος ως επικεφαλής της εργατικής πλευράς και ο δεύτερος ως σύμβουλος της διαπραγματευτικής ομάδας της εργοδοτικής πλευράς, συμμετείχαν σε αμέτρητες διαπραγματευτικές διαδικασίες για όλο το τραπεζικό σύστημα συλλογικά ή για εργατικές διαφορές σε επιμέρους Τράπεζες.

Οι Χρίστος Παναγίδης και Λένα Παναγιώτου, σαφώς η νέα γενιά που σταδιακά αναλαμβάνει τα ινία του «διαβουλεύεσθαι, διαπραγματεύεσθαι  και συμβάλλεσθαι ελευθέρως», σε μια οικονομία που χρειάζεται την συναίνεση και την συνεργασία των παραγωγικών δυνάμεων όσο ποτέ προηγουμένως.

Στη φωτογραφία από αριστερά: Ο κ. Χρίστος Παναγίδης, ο κ. Μιχάλης Αντωνίου, η κα Λένα Παναγιώτου και ο κ. Λοΐζος Χατζηκωστής.

Related Posts