elΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΟΔΟΤΩΝ & ΒΙΟΜΗΧΑΝΩΝ ΚΥΠΡΟΥ
elΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΟΔΟΤΩΝ & ΒΙΟΜΗΧΑΝΩΝ ΚΥΠΡΟΥ

Τελετή Βράβευσης «Cyprus Quality Leader of the Year 2016»

O Κυπριακός Σύνδεσμος Ποιότητας, (μέλος της Ομοσπονδίας Εργοδοτών & Βιομηχάνων –  ΟΕΒ) διοργανώνει την Τελετή Βράβευσης του Διαγωνισμού «Cyprus Quality Leader of the year 2016», η οποία θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 30 Μαρτίου 2017 και ώρα 18.00 στο Αρεταίειο Νοσοκομείο στη Λευκωσία.

Τo βραβείο του νικητή θα απονεμηθεί στον κ. Πολύ Γεωργιάδη, Γενικό Διευθυντή του Αρεταιείου Νοσοκομείου για τη συμβολή του στην προώθηση της έννοιας της Ποιότητας και στην επίτευξη σημαντικών αποτελεσμάτων στον οργανισμό του.

Αυτή είναι η 5η συνεχής χρονιά που ο Κυπριακός Σύνδεσμος Ποιότητας διοργάνωσε τον διαγωνισμό «Cyprus Quality Leader of the Year» ως Εθνικός Αντιπρόσωπος στην Κύπρο του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Ποιότητας (EOQ). Το βραβείο του νικητή απονέμεται σε ανώτερο ή ανώτατο στέλεχος επιχείρησης που προωθεί, κατά τεκμήριο, την Ποιότητα στον οργανισμό του. Ο διαγωνισμός «Quality Leader of the Year» είναι θεσμός που καθιερώθηκε από τον EOQ και βάσει της διαδικασίας αυτής ανακηρύσσεται κάθε χρόνο ο European Quality Leader of the Year κατά τον πανευρωπαϊκό διαγωνισμό που συμμετέχουν όλοι οι νικητές των εθνικών διαγωνισμών. Σημειώνεται ότι η αξιολόγηση και επιλογή του νικητή στον Κυπριακό διαγωνισμό έγινε σύμφωνα με συγκεκριμένα κριτήρια και συντελεστές βαρύτητας που έχει θεσπίσει ο EOQ.

Για δηλώσεις συμμετοχής στην Τελετή βράβευσης να επικοινωνείτε με τη Γραμματεία του Συνδέσμου Ποιότητας (φ/δι Μιχάλη Γρηγορίου, τηλ. 22665102, mgregoriou@oeb.org.cy). Περισσότερες πληροφορίες για τον Κυπριακό Σύνδεσμο Ποιότητας υπάρχουν στην ιστοσελίδα www.quality.org.cy ή στη σελίδα του Συνδέσμου στο Facebook.

Related Posts