elΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΟΔΟΤΩΝ & ΒΙΟΜΗΧΑΝΩΝ ΚΥΠΡΟΥ
elΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΟΔΟΤΩΝ & ΒΙΟΜΗΧΑΝΩΝ ΚΥΠΡΟΥ

Τελετή Βράβευσης «Cyprus Quality Leader of the Year 2015»

O Κυπριακός Σύνδεσμος Ποιότητας, μέλος της Ομοσπονδίας Εργοδοτών & Βιομηχάνων (ΟΕΒ) και του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Ποιότητας (EOQ), διοργανώνει την Τελετή Βράβευσης του διαγωνισμού «Cyprus Quality Leader of the year 2015». Η τελετή θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 20 Απριλίου 2016 και ώρα 7.15 μ.μ. στα κεντρικά γραφεία της ΑΗΚ στη Λευκωσία. To βραβείο του νικητή θα απονεμηθεί στον κ. Κυριάκο Κόκκινο, Executive Director & Partner, Europe Middle East and Africa της IBM.

Αυτή είναι η 4η συνεχής χρονιά, που ο Κυπριακός Σύνδεσμος Ποιότητας, ως ο εθνικός αντιπρόσωπος στην Κύπρο του EOQ, διοργανώνει τον διαγωνισμό «Cyprus Quality Leader of the Year». Το βραβείο του νικητή απονέμεται σε ανώτερο ή ανώτατο στέλεχος επιχείρησης ή οργανισμού του ιδιωτικού ή δημόσιου τομέα (όχι κατ’ ανάγκη Quality Manager) ο οποίος προωθεί, κατά τεκμήριο, την Ποιότητα στην επιχείρηση ή τον οργανισμό του. Ο «Quality Leader of the Year» είναι θεσμός που καθιερώθηκε από τον EOQ το 2002 και βάσει της διαδικασίας αυτής ανακηρύσσεται κάθε χρόνο ο European Quality Leader of the Year από τους Εθνικούς Αντιπροσώπους – Μέλη του EOQ.

Η επιλογή του νικητή έγινε από την Επιτροπή Αξιολόγησης βάσει των κριτηρίων και συντελεστών βαρύτητας που έχει θεσπίσει ο EOQ λαμβάνοντας υπόψη τόσο τα προσωπικά επιτεύγματα του κ. Κόκκινου όσο και την συμβολή του στην προώθηση της έννοιας της Ποιότητας και στην επίτευξη σημαντικών αποτελεσμάτων στον οργανισμό του.

Οι ενδιαφερόμενοι που θα ήθελαν να παρευρεθούν στην Τελετή Βράβευσης μπορούν να επικοινωνούν στο τηλ. 22665102 (φ/δι Μιχάλη Γρηγορίου). Περισσότερες πληροφορίες για το διαγωνισμό και τον Κυπριακό Σύνδεσμο Ποιότητας υπάρχουν στην ιστοσελίδα www.quality.org.cy ή στη σελίδα του Συνδέσμου στο Facebook.

Related Posts