elΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΟΔΟΤΩΝ & ΒΙΟΜΗΧΑΝΩΝ ΚΥΠΡΟΥ
elΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΟΔΟΤΩΝ & ΒΙΟΜΗΧΑΝΩΝ ΚΥΠΡΟΥ

Συνέδριο Ποιότητας 2015 Κεντρικό Μήνυμα: «Ποιότητα, Πάντα και Παντού»

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία την Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2015 το ετήσιο Συνέδριο Ποιότητας που διοργάνωσε για 6η συνεχή χρονιά ο Κυπριακός Σύνδεσμος Ποιότητας (μέλος ΟΕΒ) στα πλαίσια της Ευρωπαϊκής εβδομάδας ποιότητας που καθιέρωσε ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Ποιότητας (EOQ) στον οποίο ο Σύνδεσμος είναι εθνικός αντιπρόσωπος.

Το Συνέδριο εντάσσεται στις συνεχείς προσπάθειες του Συνδέσμου Ποιότητας για αναβάθμιση των υπηρεσιών που προσφέρονται στα μέλη και στην κοινωνία γενικότερα. Στόχος του Συνεδρίου είναι η ευρύτερη γνωστοποίηση για τα διάφορα συστήματα διαχείρισης, εργαλεία και βέλτιστες πρακτικές και το όφελος που μια επιχείρηση/οργανισμός μπορεί να αποκομίσει ούτως ώστε να επιβιώσει και αναπτυχθεί σε περίοδο οικονομικής κρίσης.

Το κεντρικό μήνυμα του Συνεδρίου ήταν: «Ποιότητα, Πάντα και Παντού», στην πολιτική, οικονομία, επιχειρήσεις, στο προσωπικό και οικογενειακό μας περιβάλλον, σε κάθε δράση και σκέψη μας, για το καλό όλων, σε μια επανάσταση επικράτησης της ηθικής και την συνεχή βελτίωση σε όλους τους τομείς δράσης στην χώρα μας.

Ο Κυπριακός Σύνδεσμος Ποιότητας οργάνωσε το Συνέδριο ως απάντηση στην εμπιστοσύνη που μας δείχνουν τα μέλη και συνεργάτες νιώθοντας ότι η φωνή της Ποιότητας θα πρέπει, περισσότερο από ποτέ, να μας ενώνει ως η βασική φιλοσοφία, εργαλείο και έννοια που μπορεί και πρέπει να ενισχύει συνεχώς τις επιχειρήσεις μας στην προσπάθεια τους να αντιμετωπίσουν τις όποιες προκλήσεις και να προχωρήσουν στην ανάπτυξη.

Το θεματολόγιο του Συνεδρίου φέτος ήταν ιδιαίτερα πλούσιο, κάτι που αποδεικνύει την ευρεία εφαρμογή των Αρχών της Ποιότητας.

Το Συνέδριο κάλυψε την πιο κάτω θεματολογία:

– Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη και Ποιοτική Έκθεση Απολογισμού
– Σύστημα Ενεργειακής Διαχείρισης ISO 50001
– Lean 6 Sigma
– Ποιότητα στις Εργασιακές Σχέσεις
– Ασφάλεια Ασθενή σε Νοσοκομειακό Περιβάλλον
– Μέτρηση Ποιότητας και Απόδοσης σε Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις
– Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας ISO 9001:2015
– Σύστημα Περιβαλλοντικής Διαχείρισης ISO 140001:2015

Χορηγοί του Συνεδρίου ήταν η Ελληνική Τράπεζα και η PWC.

Related Posts