elΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΟΔΟΤΩΝ & ΒΙΟΜΗΧΑΝΩΝ ΚΥΠΡΟΥ
elΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΟΔΟΤΩΝ & ΒΙΟΜΗΧΑΝΩΝ ΚΥΠΡΟΥ

Συνάντηση ΓΔ ΟΕΒ με Πρόεδρο της Ένωσης Συντακτών Κύπρου

Συνάντηση μέσα σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα είχαν την Δευτέρα, 16 Ιανουαρίου 2017 ο Γενικός Διευθυντής της Ομοσπονδίας Εργοδοτών & Βιομηχάνων (ΟΕΒ), κ. Μιχάλης Αντωνίου, με τον νεοεκλεγέντα Πρόεδρο της Ένωσης Συντακτών Κύπρου (ΕΣΚ), κ. Γιώργο Φράγκο.

Η συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΟΕΒ στη Λευκωσία, παρά τον εθιμοτυπικό της χαρακτήρα, έδωσε την ευκαιρία στους δύο άντρες να ανταλλάξουν απόψεις αναφορικά με το παρόν και το μέλλον του Τύπου στον τόπο μας.

Αντωνίου και Φράγκος, και οι δύο με ενεργό δραστηριότητα πέραν των 25 ετών, έκαναν αναδρομή στις καλές και κακές στιγμές από την εμπειρία τους με τα Συνδικαλιστικά δρώμενα στον Τύπο, συμφώνησαν ότι οι δραματικές αλλαγές στον τομέα δημιούργησαν εντελώς καινούργια δεδομένα τα οποία διατηρούν τον Τύπο σε ρευστότητα.

Ο Πρόεδρος της ΕΣΚ και ο Γενικός Διευθυντή της ΟΕΒ εξέφρασαν την ισχυρή τους επιθυμία να διερευνήσουν τις δυνατότητες συνεργασίας των δύο Οργανώσεων και να προωθήσουν κοινές δραστηριότητες προς όφελος τόσο των Μελών τους όσο και της κυπριακής κοινωνίας ευρύτερα. Προς τούτο δεσμεύτηκαν να συναντηθούν σύντομα εκ νέου διευρυμένα κλιμάκια ΟΕΒ και ΕΣΚ για διερεύνηση των προσφερόμενων ευκαιριών συνεργασίας.

Related Posts