elΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΟΔΟΤΩΝ & ΒΙΟΜΗΧΑΝΩΝ ΚΥΠΡΟΥ
elΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΟΔΟΤΩΝ & ΒΙΟΜΗΧΑΝΩΝ ΚΥΠΡΟΥ

Συμμετοχή της ΟΕΒ στην Ευρωπαϊκή Συνέλευση των ΜΜΕ στην Μπρατισλάβα

Για πέμπτη συνεχή χρονιά πραγματοποιείται και φέτος η Ευρωπαϊκή Συνέλευση Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων στην Μπρατισλάβα, από τις 23-25 Νοεμβρίου 2016, υπό τον τίτλο “Helping Europe’s entrepreneurs reach new heights” και διοργανώνεται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή σε συνεργασία με τη Σλοβακική Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ.

Η Συνέλευση πραγματοποιείται μία φορά τον χρόνο κατά τη διάρκεια της εβδομάδας μικρομεσαίων επιχειρήσεων της Ευρώπης και αποτελεί το πιο σημαντικό γεγονός για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις της Ευρώπης. Την Ομοσπονδία Εργοδοτών και Βιομηχάνων (ΟΕΒ), εκπροσωπεί ο κ. Κώστας Χριστοφίδης, Αν. Γενικός Διευθυντής.

Στη Συνέλευση συμμετέχουν πέραν των 600 εκπροσώπων επιχειρήσεων, κυβερνήσεων, ακαδημαϊκών ιδρυμάτων, Εθνικών Νικητών των Ευρωπαϊκών Βραβείων Προώθησης Επιχειρήσεων καθώς και εκπρόσωποι των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης.

Με στόχο τη δημιουργία ευνοϊκού επιχειρηματικού περιβάλλοντος για τις ΜΜΕ καθώς και χάραξη πολιτικής, η Συνέλευση περιλαμβάνει στο πρόγραμμά της μεταξύ άλλων ομιλίες από διακεκριμένους οικονομολόγους και καθηγητές, καθώς και παρουσιάσεις με κυριότερη αυτή της Elzbieta Bienkowska, Ευρωπαίας Επιτρόπου με θέμα την «Επανεξέταση των Επιδόσεων των ΜΜΕ και της Ετήσιας Έκθεσης των Ευρωπαϊκών ΜΜΕ».

Παράλληλα, κατά τη διάρκεια της Συνέλευσης θα πραγματοποιηθούν πολιτικές συνεδρίες υψηλού επιπέδου, με στόχο να φέρουν κοντά επιχειρηματικούς ηγέτες, φορείς χάραξης πολιτικής και κορυφαίους επιχειρηματίες για να καλύψουν διάφορα θέματα της οικονομίας καθώς και την αύξηση των μη κερδοσκοπικών επιχειρήσεων. Τέλος, θα γίνουν εργαστήρια ως μέρος των ευρωπαϊκών προγραμμάτων, τα οποία παρέχουν πρόσβαση σε μια ακμάζουσα ομάδα Ευρωπαίων επιχειρηματιών.

Related Posts