elΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΟΔΟΤΩΝ & ΒΙΟΜΗΧΑΝΩΝ ΚΥΠΡΟΥ
elΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΟΔΟΤΩΝ & ΒΙΟΜΗΧΑΝΩΝ ΚΥΠΡΟΥ

Πρωτοβουλία της ΟΕΒ για Ανάπτυξη των Εξαγωγών

Στα πλαίσια των προσπαθειών της για βελτίωση της εξωστρέφειας των κυπριακών επιχειρήσεων, η Ομοσπονδία Εργοδοτών & Βιομηχάνων (ΟΕΒ) διοργανώνει ενημερωτική παρουσίαση προς τις επιχειρήσεις με θέμα “Ανάπτυξη των Εξαγωγών”. Η παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2015 και ώρα 15.00 στα γραφεία της ΟΕΒ (Λεωφόρος Ακροπόλεως 2, Λευκωσία).

Η εξαγωγική δραστηριότητα είναι ζωτικής σημασίας για τα Κυπριακά προϊόντα/υπηρεσίες ιδιαίτερα αυτή την περίοδο που λόγω της οικονομικής κρίσης η τοπική αγορά έχει «συρρικνωθεί» και ως αποτέλεσμα αρκετές επιχειρήσεις αναζητούν διέξοδο σε ξένες αγορές.

Στη διάρκεια της παρουσίασης λειτουργοί του Υπουργείου Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού θα επεξηγήσουν τις κυριότερες πρόνοιες των Κρατικών Σχεδίων Χορηγιών που ενδιαφέρουν τους εξαγωγείς στους τομείς μεταποίησης ή/και εμπορίας βιομηχανικών προϊόντων, υπηρεσιών, ανάπτυξης γης και εμπορίας ή/και μεταποίησης γεωργικών προϊόντων. Επίσης, το World Trade Center (Cyprus), θα παρουσιάσει τις προϋποθέσεις επιτυχούς συμμετοχής σε εμπορική έκθεση.

Η είσοδος στην παρουσίαση είναι ελεύθερη προς κάθε ενδιαφερόμενη επιχείρηση.
Δηλώσεις συμμετοχής στο τηλέφωνο 22 66 51 02 (φ/δι Μιχάλη Γρηγορίου) μέχρι τις
2 Οκτωβρίου 2015. Περιορισμένος αριθμός θέσεων.

Related Posts