elΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΟΔΟΤΩΝ & ΒΙΟΜΗΧΑΝΩΝ ΚΥΠΡΟΥ
elΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΟΔΟΤΩΝ & ΒΙΟΜΗΧΑΝΩΝ ΚΥΠΡΟΥ

Παράταση στην Υποβολή των Υποψηφιοτήτων για το διαγωνισμό «Cyprus Quality Leader of the Year 2016»

Ο Κυπριακός Σύνδεσμος Ποιότητας – μέλος της ΟΕΒ, ανακοινώνει ότι παρατείνεται η υποβολή των υποψηφιοτήτων για το διαγωνισμό «Cyprus Quality Leader of the Year 2016», μέχρι τις 11 Νοεμβρίου 2016 μέσω εισήγησης τρίτων προσώπων και μέχρι τις 18 Νοεμβρίου 2016 με αίτηση από τους άμεσα ενδιαφερόμενους.

Υπενθυμίζεται ότι το Βραβείο του διαγωνισμού θα απονεμηθεί σε ανώτερο ή ανώτατο στέλεχος επιχείρησης ή οργανισμού του ιδιωτικού ή δημόσιου τομέα (όχι κατ’ ανάγκη Quality Manager) που δραστηριοποιείται στην Κύπρο, είτε είναι μέλος του Κυπριακού Συνδέσμου Ποιότητας είτε όχι, ο οποίος προωθεί κατά τεκμήριο την Ποιότητα στην επιχείρηση ή τον οργανισμό του.

Ο διαγωνισμός «Quality Leader of the Year» είναι θεσμός που καθιερώθηκε από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Ποιότητας (EOQ) όπου κάθε χρόνο ανακηρύσσεται ο European Quality Leader of the Year από τους Εθνικούς Αντιπροσώπους – Μέλη του EOQ. Ο νικητής του Κυπριακού διαγωνισμού θα αναδειχθεί από την Επιτροπή Αξιολόγησης σύμφωνα με συγκεκριμένα κριτήρια και συντελεστές βαρύτητας που έχει θεσπίσει ο EOQ και θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στον Ευρωπαϊκό διαγωνισμό.

Τόσο ο διαγωνισμός όσο και η τελετή βράβευσης του «Cyprus Quality Leader» αποτελούν κορυφαίο γεγονός της Ποιότητας στη χώρα μας, η οποία επιλέγει κάθε χρόνο τον Ηγέτη που συστηματικά και διαχρονικά αναδεικνύει εκείνα τα χαρακτηριστικά που είναι απαραίτητα για τον Ηγέτη Ποιότητας, όπως ακεραιότητα, εμπιστοσύνη, κουλτούρα, στρατηγική εστίαση, επικοινωνία, κοινωνική υπευθυνότητα και ενθουσιασμό.


Οι υποψηφιότητες μπορούν να υποβληθούν στον Κυπριακό Σύνδεσμο Ποιότητας στο e-mail mgregoriou@oeb.org.cy ή στο fax 22 66 94 59 ή στη διεύθυνση ΤΘ 21657, 1511 Λευκωσία.

Οι αιτήσεις συμμετοχής και ο ενημερωτικός οδηγός έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Κυπριακού Συνδέσμου Ποιότητα www.quality.org.cy καθώς και στη σελίδα στο Facebook.


Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τη Γραμματεία του Συνδέσμου (κ. Μιχάλη Γρηγορίου) στο τηλ. 22 66 51 02.

Related Posts