elΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΟΔΟΤΩΝ & ΒΙΟΜΗΧΑΝΩΝ ΚΥΠΡΟΥ
elΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΟΔΟΤΩΝ & ΒΙΟΜΗΧΑΝΩΝ ΚΥΠΡΟΥ

Νικητές Βραβείων Καινοτομίας 2010

Πραγματοποιήθηκε στις 14 Σεπτεμβρίου 2011 η τελετή απονομής των Βραβείων Καινοτομίας παρουσία Βουλευτών, ανώτερων κυβερνητικών αξιωματούχων, αξιόλογων προσωπικοτήτων, επιχειρηματιών και εργαζομένων.

Το Βραβείο για τον Πρωτογενή Τομέα απονεμήθηκε στην ΠΕΛΕΤΙΚΟ ΠΕΝΤΑ ΛΤΔ για τη δημιουργία ράβδων μπεντονίτη δια μέσου ξηράς συμπίεσης (dry compaction). Το Βραβείο για τον Μεταποιητικό Τομέα απονεμήθηκε στην εταιρεία απονεμήθηκε στην εταιρεία ΠΑΓΩΤΑ ΠΑΠΑΦΙΛΙΠΠΟΥ ΚΑΙ ΠΑΤΙΣΕΡΙ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΛΤΔ για τη δημιουργία για πρώτη φορά στην Ευρώπη παγωτού χωρίς λακτόζη, το Βραβείο Καινοτομίας απονεμήθηκε στην εταιρεία C.B.B. LIFELINE BIOTECH LTD για την ανάπτυξη ενός καινοτόμου επιστημονικού πρωτοκόλλου επεξεργασίας και φύλαξης βλαστοκυττάρων από τον ιστό του ομφάλιου λώρου. Τέλος, το Βραβείο Καινοτομίας στον Ευρύτερο Δημόσιο Τομέα απονεμήθηκε στο ΓΕΝΙΚΟ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ για την ανάπτυξη του Ηλεκτρονικού Συστήματος Σύναψης Συμβάσεων e-procurement.

Τα Kυπριακά βραβεία Καινοτομίας απένειμε η αξιότιμη Υπουργός Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού, κα Πραξούλλα Αντωνιάδου η οποία ανέγνωσε το χαιρετισμό του Προέδρου της Δημοκρατίας. Χαιρετισμό απηύθυνε επίσης ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Εργοδοτών & Βιομηχάνων (ΟΕΒ), κ Φίλιος Ζαχαριάδης και ο κ. Σωτήρης Καλλής εκ μέρους του Πρόεδρου της Επιτροπής Αξιολόγησης του Βραβείου.

Related Posts