elΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΟΔΟΤΩΝ & ΒΙΟΜΗΧΑΝΩΝ ΚΥΠΡΟΥ
elΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΟΔΟΤΩΝ & ΒΙΟΜΗΧΑΝΩΝ ΚΥΠΡΟΥ

Η ΟΕΒ χαιρετίζει την έναρξη λειτουργίας του Export Helpdesk

Mε αφορμή τη δημιουργία νέας υπηρεσίας “Export Helpdesk” από το Υπουργείο Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας & Τουρισμού, η Ομοσπονδία Εργοδοτών & Βιομηχάνων (ΟΕΒ) χαιρετίζει και στηρίζει την πρωτοβουλία αυτή.

Σκοπός της νέας υπηρεσίας είναι να προσφέρει βοήθεια και καθοδήγηση στις επιχειρήσεις για διευκόλυνση της πρόσβασης / διείσδυσης στις ξένες αγορές, μέσω των Εμπορικών Κέντρων της Δημοκρατίας που λειτουργούν στο εξωτερικό.

Τέτοιες πρωτοβουλίες μόνο όφελος θα έχουν για την οικονομία και τις επιχειρήσεις του τόπου που επιθυμούν να στραφούν ή/και να επεκταθούν προς ξένες αγορές, προωθώντας τις υπηρεσίες και προϊόντα τους.

Η νέα αυτή υπηρεσία του Υπουργείου είναι αποτέλεσμα σχετικού αιτήματος της ΟΕΒ που περιλαμβάνεται στο υπόμνημα της που στάληκε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας τον περασμένο Οκτώβριο.

Η ΟΕΒ θα συνεχίσει να συνεργάζεται με την κυβέρνηση και κοινοβουλευτικά κόμματα για την εφαρμογή αποτελεσματικών μέτρων / δράσεων που θα προσδίδουν πραγματικό όφελος στις επιχειρήσεις, την οικονομία και το κοινωνικό σύνολο.

Related Posts