elΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΟΔΟΤΩΝ & ΒΙΟΜΗΧΑΝΩΝ ΚΥΠΡΟΥ
elΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΟΔΟΤΩΝ & ΒΙΟΜΗΧΑΝΩΝ ΚΥΠΡΟΥ

Η ΟΕΒ συγχαίρει την Κύπρια μαθήτρια Άντρη Παντούρα – Α’ Βραβείο στο “Youth Essay Competition” της Ευρωπαϊκής Επιτροπής

O Γενικός Διευθυντής της Ομοσπονδίας Εργοδοτών & Βιομηχάνων (ΟΕΒ), κ. Μιχάλης Αντωνίου και ο Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής κ. Κώστας Χριστοφίδης, υποδέχθηκαν στα γραφεία της ΟΕΒ την Άντρη Παντούρα, μαθήτρια της Β’ Λυκείου από τη Λεμεσό, η οποία τιμήθηκε με το πρώτο βραβείο του διαγωνισμού “Youth Essay Competition” της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Ο διαγωνισμός διοργανώθηκε στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας για τις Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις υπό την αιγίδα της κας Elzbieta Bienkowska, Ευρωπαίας Επιτρόπου για θέματα Ενιαίας Αγοράς, Βιομηχανίας, Επιχειρηματικότητας και Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων. Ο διαγωνισμός καλούσε νέους ηλικίας 16-25 ετών, από χώρες μέλη της ΕΕ και από τρίτες χώρες να γράψουν έκθεση με θέμα «Τι μπορεί να κάνει η ΕΕ για να ενθαρρύνει περισσότερους νέους να γίνουν επιχειρηματίες;».

Η Άντρη κατάφερε με τις δικές της πρωτότυπες ιδέες και με τον γλαφυρό τρόπο έκφρασής της, να ξεχωρίσει ανάμεσα σε σωρεία άλλων υποψηφίων από δεκάδες χώρες, να αποσπάσει τις καλύτερες κριτικές και να κερδίσει το πρώτο βραβείο, το οποίο της απονεμήθηκε στα τέλη Νοεμβρίου, στην Μπρατισλάβα της Σλοβακίας.

Κατά τη συνάντηση στα γραφεία της ΟΕΒ, της δόθηκε τιμητικό βραβείο για τη διάκριση που έδωσε στην χώρα μας, διαπρέποντας σε έναν αναγνωρισμένο, ευρωπαϊκού επιπέδου, διαγωνισμό για τους νέους και την επιχειρηματικότητα.

Η ΟΕΒ υποστηρίζοντας τους νέους και τη νεανική επιχειρηματικότητα θεώρησε καθήκον της να συγχαρεί την Άντρη έμπρακτα και να την ενθαρρύνει, ώστε να συνεχίσει να ενδιαφέρεται για τα θέματα της επιχειρηματικότητας και ως ζωντανό παράδειγμα να βοηθήσει άλλους Κύπριους νέους, οι οποίοι συναντούν εμπόδια στον δρόμο τους, να συνεχίζουν προς την ολοκλήρωση των ονείρων τους.

Στην φωτογραφία η Άντρη Παντούρα με τους αξιωματούχους της ΟΕΒ.

Related Posts