elΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΟΔΟΤΩΝ & ΒΙΟΜΗΧΑΝΩΝ ΚΥΠΡΟΥ
elΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΟΔΟΤΩΝ & ΒΙΟΜΗΧΑΝΩΝ ΚΥΠΡΟΥ

Η Ελληνική Τράπεζα τίμησε τους νικητές του «Κυπριακού Βραβείού Καινοτομίας»

Η Ελληνική Τράπεζα παρέθεσε γεύμα και βράβευσε τις διακριθείσες εταιρείες του διαγωνισμού «Κυπριακά Βραβεία Καινοτομίας 2011». Το γεύμα πραγματοποιήθηκε στο Κτήριο Διοίκησης της Ελληνικής Τράπεζας και τιμήθηκαν οι εταιρείες Riverland Dairy Biofarm Ltd στον Πρωτογενή Τομέα, G.M Powersoft Computer Solutions Ltd στον Τομέα των Υπηρεσιών και Στατιστική Υπηρεσία Κύπρου στον Ευρύτερο Δημόσιο Τομέα. Ο διαγωνισμός θεσπίστηκε από την Ομοσπονδία Εργοδοτών & Βιομηχάνων (ΟΕΒ) το 2006 και πραγματοποιείται κάθε χρόνο σε συνεργασία με το Υπουργείο Εμπορίου, Βιομηχανίας & Τουρισμού και το Ίδρυμα Προώθησης Έρευνας .

Στη διάρκεια της εκδήλωσης απηύθυναν χαιρετισμούς ο Ανώτατος Εκτελεστικός Διευθυντής του Ομίλου της Ελληνικής Τράπεζας κ. Μάκης Κεραυνός και ο Γενικός Διευθυντής της ΟΕΒ κ. Μιχάλης Πήλικος. Εκπρόσωποι των εταιρειών αναφέρθηκαν στην καινοτομία που εφάρμοσαν στις επιχειρήσεις τους, η οποία ήταν και ο λόγος της βράβευσης τους. Ακολούθως, απονεμήθηκαν τιμητικές πλακέτες προς τις διακριθείσες εταιρείες από τον Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου του Ομίλου της Ελληνικής Τράπεζας Δρα Ανδρέα Παναγιώτου και τον Ανώτατο Εκτελεστικό Διευθυντή κ. Μ. Κεραυνό.

Στο χαιρετισμό του ο κ. Μ. Κεραυνός σημείωσε ότι «η καινοτομία διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στην οικονομική ανάκαμψη και όσες επιχειρήσεις αφουγκράστηκαν έγκαιρα τα σημεία των καιρών και παρουσιάζουν πρωτοποριακές προτάσεις, σίγουρα θα βρίσκονται σε καλύτερη θέση από άλλες που έχουν συνηθίσει στους γνώριμους αλλά απηρχαιωμένους τρόπους επενδύσεων».

Στο γεύμα παρευρέθηκαν επίσης ο Πρόεδρος και τα μέλη της κριτικής επιτροπής του διαγωνισμού, ο Πρόεδρος της ΟΕΒ και στελέχη της Ελληνικής Τράπεζας.

Related Posts