elΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΟΔΟΤΩΝ & ΒΙΟΜΗΧΑΝΩΝ ΚΥΠΡΟΥ
elΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΟΔΟΤΩΝ & ΒΙΟΜΗΧΑΝΩΝ ΚΥΠΡΟΥ

Ετήσια Γενική Συνέλευση Κυπριακού Συνδέσμου Ποιότητας

Πληροφορείστε ότι η Ετήσια Γενική Συνέλευση του Κυπριακού Συνδέσμου Ποιότητας (μέλος ΟΕΒ και EOQ) θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 8 Ιουνίου 2011 και ώρα 5:15μ.μ. στο ξενοδοχείο Hilton Park (αίθουσα Διόνυσος) στη Λευκωσία.

Πρόγραμμα Συνέλευσης

17:15 Προσέλευση.
17:30 Χαιρετισμός του Γενικού Διευθυντή της ΟΕΒ κ. Μιχάλη Πήλικου.
17.40 Απολογισμός πεπραγμένων από τον Πρόεδρο του Συνδέσμου κ. Γιώργο Γεωργιάδη.
18.00 Παρουσίαση ερευνητικών έργων από τον Αντιπρόεδρο του Συνδέσμου κ. Ανδρέα Ιωαννίδη.
18:20 Έγκριση πρακτικών προηγούμενης Συνέλευσης (επισυνάπτονται) και παρουσίαση οικονομικών καταστάσεων για το 2009 και 2010 από τον Ταμία του Συνδέσμου κ. Αλέκο Λοϊζίδη. 18.30 Συζήτηση.
18:45 Εκλογές για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου.
Δεξίωση.

Αναφορικά με τις εκλογές σας πληροφορούμε ότι από το απερχόμενο Διοικητικό Συμβούλιο εξέφρασαν επιθυμία επανδιεκδίκησης θέσης έξι μέλη (Γ. Γεωργιάδης, Α. Ιωαννίδης, Α. Λοϊζίδης, Γ. Ιωάννου, Ζ. Αποστόλου και Σ. Νικολάου). Με βάση το καταστατικό το Δ.Σ. είναι δεκαμελές. Όσα μέλη του Συνδέσμου ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στο νέο Δ.Σ. προτρέπονται όπως ενημερώσουν το Σύνδεσμο έγκαιρα και τουλάχιστον δύο μέρες πριν τη Συνέλευση. Υπενθυμίζεται ότι δικαίωμα εκλέγειν και εκλέγεσθαι έχουν τα μέλη που έχουν τακτοποιημένη τη συνδρομή τους.

Μπορείτε να δηλώστε συμμετοχή στη Συνέλευση αποστέλλοντας την δήλωση συμμετοχής (επισυνάπτεται) στο φαξ: 22 669459 ή στο email: mgregoriou@oeb.org.cy μέχρι τις 3 Ιουνίου 2011.

Related Posts