elΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΟΔΟΤΩΝ & ΒΙΟΜΗΧΑΝΩΝ ΚΥΠΡΟΥ
elΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΟΔΟΤΩΝ & ΒΙΟΜΗΧΑΝΩΝ ΚΥΠΡΟΥ

Επανεκλογή του κ. Χρίστου Μιχαηλίδη στην Προεδρία της ΟΕΒ

Σε τακτική συνεδρία του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας Εργοδοτών & Βιομηχάνων (ΟΕΒ), που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2016, το Σώμα ομόφωνα ανακήρυξε σε Πρόεδρο της ΟΕΒ για τη διετία 1/1/2017 μέχρι 31/12/2018, τον εν ενεργεία Πρόεδρο κ. Χρίστο Μιχαηλίδη.

Ο κ. Μιχαηλίδης εκλέγηκε για πρώτη φορά Πρόεδρος της ΟΕΒ τον Μάϊο του 2014 διαδεχόμενος τον μέχρι τότε Πρόεδρο κ. Φίλιο Ζαχαριάδη. Σύμφωνα με ρητή επιταγή του Καταστατικού της ΟΕΒ ο εκάστοτε Πρόεδρος της Οργάνωσης δεν μπορεί να υπηρετήσει περισσότερο από δύο διετείς θητείες.

Παράλληλα, μέσα από εκλογικές διαδικασίες κατά την ίδια συνεδρία, ανανεώθηκε το 1/3 των Μελών της 20μελούς Εκτελεστικής Επιτροπής με την ανάδειξη ως Μελών της των κ.κ. Αντωνίου Αντώνη, Καραντώνη Φάνο, Κόκκινο Κυριάκο, Λοή Σώτο, Λοΐζου Λούη, Συλικιώτη Αντρέα και Φωτιάδη Παύλο (η αναφορά με αλφαβητική σειρά).

Η ΟΕΒ θα παρουσιάσει στα μέσα Ιανουαρίου 2017, τη Διοικητική της δομή σε συνάντηση με εκπροσώπους του Τύπου κατά την οποία θα αναλυθεί και ο στρατηγικός σχεδιασμός της Οργάνωσης.

Related Posts