elΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΟΔΟΤΩΝ & ΒΙΟΜΗΧΑΝΩΝ ΚΥΠΡΟΥ
elΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΟΔΟΤΩΝ & ΒΙΟΜΗΧΑΝΩΝ ΚΥΠΡΟΥ

Επίσημο Δείπνο ΟΕΒ

Σε μια βραδιά ξεχωριστή από τις άλλες, και με τη συμμετοχή κρατικών αξιωματούχων, εκπροσώπων συνδικαλιστικών οργανώσεων και πλειάδας μελών της Ομοσπονδίας Εργοδοτών & Βιομηχάνων (ΟΕΒ), πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2015 στο Ξενοδοχείο Hilton Park το ετήσιο Επίσημο Δείπνο της ΟΕΒ.

Το καθιερωμένο πλέον κοινωνικό γεγονός του επιχειρηματικού κόσμου, εμπλουτίσθηκε φέτος με σύντομες παρουσιάσεις από δύο καταξιωμένους κύπριους επιχειρηματίες που εκπροσωπούν δύο διαφορετικές γενεές. Οι κύριοι Φώτος Φωτιάδης και Γιώργος Γεωργίου σε σύντομες παρεμβάσεις τους μοιράστηκαν με τους παρευρισκόμενους εμπειρίες και συμβουλές από την επιχειρηματική τους πορεία. Αναφέρθηκαν με ειλικρίνεια στις δυσκολίες που συνάντησε ο κάθε ένας ξεχωριστά, μέχρι να αναδειχθεί επιχειρηματικά και στους τρόπους που τις αντιμετώπισαν με σκοπό την ευημερία και την επιτυχία των οργανισμών που ίδρυσαν και διοικούν.

Η εκδήλωση και το πλούσιο δείπνο που προσφέρθηκε, αποτέλεσαν για τους παρευρισκόμενους ευκαιρία για κοινωνική συνεύρεση και δικτύωση σε ένα ευχάριστο περιβάλλον υπό τους ήχους του γυναικείου κουαρτέτου εγχόρδων Fortissimo.

Related Posts