elΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΟΔΟΤΩΝ & ΒΙΟΜΗΧΑΝΩΝ ΚΥΠΡΟΥ
elΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΟΔΟΤΩΝ & ΒΙΟΜΗΧΑΝΩΝ ΚΥΠΡΟΥ

Επίσημο Δείπνο ΟΕΒ 2015

H Ομοσπονδία Εργοδοτών & Βιομηχάνων (ΟΕΒ) διοργανώνει Επίσημο Δείπνο την Παρασκευή, 4 Δεκεμβρίου 2015 και ώρα 19:45 στο Ξενοδοχείο Hilton Park στη Λευκωσία.

Μετά από το ποτό καλωσορίσματος, ο Πρόεδρος της ΟΕΒ, κ. Χρίστος Μιχαηλίδης, θα απευθύνει σύντομο χαιρετισμό και θα ακολουθήσουν σύντομες παρεμβάσεις από τους κ.κ. Φώτο Φωτιάδη και Γιώργο Γεωργίου, δύο επιτυχημένους επιχειρηματίες από διαφορετικές γενεές οι οποίοι θα μοιραστούν μαζί μας χρήσιμες εμπειρίες της επιχειρηματικής τους πορείας και επιτυχίας.

Θα ακολουθήσει το μπουφέ και στη συνέχεια οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν το γνωστό πετυχημένο Κουαρτέτο Ηλεκτρικών Εγχόρδων «Fortissimo». Τέσσερις ταλαντούχες κοπέλες, οι οποίες συνδυάζουν τη διαχρονικότητα του κλασσικού με τη φρεσκάδα του μοντέρνου, θα μαγέψουν με τα βιολιά και το τσέλο τους.

Για κρατήσεις μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ΟΕΒ, τηλ. 22665102.

  • Κόστος συμμετοχής: €50 ανά άτομο.
  • Εισφορά – Λαχνοί για την κλήρωση που περιλαμβάνει πλούσια δώρα: €10 έκαστος.

Φέτος η βραδιά θα έχει και φιλανθρωπικό χαρακτήρα αφού μέρος από τα έσοδα θα διατεθούν για ενίσχυση του ετήσιου Εράνου που διεξάγει η ΟΕΒ για οικονομική ενίσχυση άπορων οικογενειών.

Related Posts