elΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΟΔΟΤΩΝ & ΒΙΟΜΗΧΑΝΩΝ ΚΥΠΡΟΥ
elΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΟΔΟΤΩΝ & ΒΙΟΜΗΧΑΝΩΝ ΚΥΠΡΟΥ

Εμπορική Αποστολή του Συνδέσμου Βιομηχάνων Επίπλου και Ξυλουργικών (ΠΑΣΥΒΕΞ) στο Λονδίνο

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η εμπορική αποστολή που διοργάνωσε στο Λονδίνο ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Βιομηχάνων Επίπλου και Ξυλουργικών (ΠΑΣΥΒΕΞ) – μέλος της ΟΕΒ, με τη συνεργασία του Υπουργείου Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού.

Στην αποστολή μετείχαν επτά επιχειρήσεις μέλη του ΠΑΣΥΒΕΞ, για τα προϊόντα των οποίων υπήρξε έντονο αγοραστικό ενδιαφέρον από Βρετανούς επιχειρηματίες. Στα πλαίσια της αποστολής πραγματοποιήθηκε εκδήλωση παρουσίασης των Κυπριακών Επιχειρήσεων στην ύπατη αρμοστεία της Κύπρου στο Λονδίνο στην παρουσία σημαντικού αριθμού βρετανών επιχειρηματιών. Στην εκδήλωση παρευρέθηκε και απεύθυνε σύντομο χαιρετισμό και ο ύπατος αρμοστής της Κύπρου στο Λονδίνο κ. Ευριπίδης Ευρυβιάδης. Ακολούθως, διευθετήθηκαν συναντήσεις στις εγκαταστάσεις των βρετανών επιχειρηματιών.

Ο ΠΑΣΥΒΕΞ εκφράζει και δημόσια τις ευχαριστίες του προς το τμήμα εμπορίου του Υπουργείου Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού, και το εμπορικό τμήμα της ύπατης αρμοστείας στο Λονδίνο για τη στήριξη της αποστολής τόσο οικονομικά όσο και οργανωτικά.

Related Posts