elΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΟΔΟΤΩΝ & ΒΙΟΜΗΧΑΝΩΝ ΚΥΠΡΟΥ
elΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΟΔΟΤΩΝ & ΒΙΟΜΗΧΑΝΩΝ ΚΥΠΡΟΥ

Εγκαίνια Εκθέσεων “SAVENERGY 2014” και “ENVIROTEC 2014” – Παρασκευή 19 Σεπτ. 2014

Την Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου, 2014 και ώρα 5:00 μ.μ. στο Περίπτερο Αρ. 6 στο χώρο της Αρχής Κρατικών Εκθέσεων, ο Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού κ. Γ. Λακκοτρύπης θα τελέσει τα εγκαίνια της 10ης Έκθεσης Εξοικονόμησης Ενέργειας “SAVENERGY 2014” και της 7ης Έκθεσης Τεχνολογιών Νερού και Περιβάλλοντος “Envirotec 2014”.

Η “SAVENERGY 2014” η οποία διοργανώνεται από την Ομοσπονδία Εργοδοτών και Βιομηχάνων (ΟΕΒ) με τη συνεργασία του Υπουργείου Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού και της Αρχής Ηλεκτρισμού Κύπρου παρουσιάζει προϊόντα τελευταίας τεχνολογίας στον τομέα της ενέργειας, και της εξοικονόμησης της. Η Envirotec 2014 διοργανώνεται από την ΟΕΒ σε συνεργασία με το Υπουργείο Γεωργίας Φυσικών Πόρων & Περιβάλλοντος και σ’ αυτήν παρουσιάζονται προϊόντα εξοικονόμησης και επεξεργασίας νερού και προστασίας του περιβάλλοντος.

Κατά την τελετή των εγκαινίων, ο κ. Λακκοτρύπης θα απονέμει το 8ο Βραβείο Εξοικονόμησης Ενέργειας που έχει θεσμοθετηθεί από την ΟΕΒ και το Υπουργείο Εμπορίου, Βιομηχανίας & Τουρισμού και χρηματοδοτεί το ειδικό Ταμείο για τις ΑΠΕ και ΕΞΕ. Με το Βραβείο επιβραβεύονται μία επιχείρηση και ένας οικιακός καταναλωτής για την πιο αποδοτική επένδυσή σε τεχνολογίες Εξοικονόμησης Ενέργειας και Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας στην εξοικονόμηση ενέργειας.

Related Posts