elΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΟΔΟΤΩΝ & ΒΙΟΜΗΧΑΝΩΝ ΚΥΠΡΟΥ
elΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΟΔΟΤΩΝ & ΒΙΟΜΗΧΑΝΩΝ ΚΥΠΡΟΥ

Γεύμα ΟΕΒ με συντάκτες του Φιλελεύθερου

Γεύμα σε γνωστό ταβερνάκι της Λευκωσίας είχε κλιμάκιο της διεύθυνσης της ΟΕΒ με την ομάδα του οικονομικού-εργασιακού-κοινωνικού ρεπορτάζ του «Φιλελεύθερου».

Από την ΟΕΒ εκτός από το ΓΔ Μιχάλη Αντωνίου και την Αν. Δ/ντρια Εργασιακών Σχέσεων και Κοινωνικής Πολιτικής Λένα Παναγιώτου, στο γεύμα παρευρέθη και η άρτι προσληφθείσα Λειτουργός Επικοινωνίας και Δημοσίων σχέσεων της ΟΕΒ Μαρίνα Κάφουρου. Από το επιτελείο του «Φ» παρέστησαν ο Αρχισυντάκτης Οικονομικού Πανίκος Χαραλάμπους και οι εκλεκτές δημοσιογράφοι Αντωνία Λαμπράκη, Θεανώ Θεοπούλου, Ελευθερία Παϊζάνου και Δήμητρα Λάντου.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία της ΟΕΒ και, παρά τον εθιμοτυπικό της χαρακτήρα, ήταν πολλαπλά ενδιαφέρουσα αφού όπως ήταν αναμενόμενο η συζήτηση δεν περιστράφηκε «περί ανέμων και υδάτων».

Η παραγωγική αλλά και ιδιαίτερα ευχάριστη αυτή συνάντηση, εντάσσεται στην προσπάθεια της ΟΕΒ να συσφίξει τις σχέσεις της με την δημοσιογραφική οικογένεια, να επικοινωνήσει τις απόψεις της πιο αποτελεσματικά και να κατανοήσει καλύτερα τους προβληματισμούς και τις ανησυχίες των ανθρώπων που καθημερινά διαμορφώνουν την κοινή γνώμη σε σημαντικά ζητήματα.

Related Posts