elΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΟΔΟΤΩΝ & ΒΙΟΜΗΧΑΝΩΝ ΚΥΠΡΟΥ
elΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΟΔΟΤΩΝ & ΒΙΟΜΗΧΑΝΩΝ ΚΥΠΡΟΥ

Γεύμα ΟΕΒ με συντάκτες του Πολίτη

Γεύμα με πρωτοβουλία της ΟΕΒ είχε κλιμάκιο της διευθυντικής της ομάδας με την ομάδα του οικονομικού-εργασιακού-κοινωνικού ρεπορτάζ του «Πολίτη».

Στη συνάντηση η οποία έγινε σε εστιατόριο της Λευκωσίας, έλαβαν μέρος εκ μέρους της ΟΕΒ ο ΓΔ Μιχάλης Αντωνίου, ο Αν. ΓΔ Κώστας Χριστοφίδης, η Αν. Δ/ντρια Εργασιακών Σχέσεων και Κοινωνικής Πολιτικής Λένα Παναγιώτου, ο Αν. Διευθυντής Επιχειρηματικής Ανάπτυξης και Οικονομίας Αντώνης Φραγκούδης και η άρτι προσληφθείσα Λειτουργός Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων της ΟΕΒ Μαρίνα Κάφουρου. Από το επιτελείο του «Πολίτη» παρέστησαν ο Αρχισυντάκτης Γιώργος Κασκάνης, η Αρχισυντάκτρια ηλεκτρονικής έκδοσης της εφημερίδας Μαριλένα Ευαγγέλου, ο Αρχισυντάκτης οικονομικού ρεπορτάζ Γιάννης Σεϊτανίδης και ο Οικονομικός συντάκτης Αδάμος Αδάμου.

Πέραν από τον εθιμοτυπικό της χαρακτήρα, η συνάντηση ήταν παραγωγική αλλά και ιδιαίτερα ευχάριστη και εντάσσεται στην προσπάθεια της ΟΕΒ για σύσφιξη των σχέσεων της με την δημοσιογραφική οικογένεια, να επικοινωνήσει τις απόψεις της πιο αποτελεσματικά και να κατανοήσει καλύτερα τους προβληματισμούς και τις ανησυχίες των ανθρώπων που καθημερινά διαμορφώνουν την κοινή γνώμη σε σημαντικά ζητήματα.

Related Posts