elΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΟΔΟΤΩΝ & ΒΙΟΜΗΧΑΝΩΝ ΚΥΠΡΟΥ
elΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΟΔΟΤΩΝ & ΒΙΟΜΗΧΑΝΩΝ ΚΥΠΡΟΥ

Γενική Συνέλευση ΠΑΣΕΕΞΕ

Πραγματοποιήθηκε στις 25 Ιανουαρίου 2017, Γενική Συνέλευση των Μελών του Παγκύπριου Συνδέσμου Επιχειρήσεων Εξοικονόμησης Ενέργειας (ΠΑΣΕΕΞΕ), ο οποίος λειτουργεί κάτω από την αιγίδα της ΟΕΒ.

Ο ΠΑΣΕΕΞΕ αναγνωρίζει ότι το σύγχρονο επιχειρηματικό περιβάλλον πρέπει να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις των νέων νομοθετικών ρυθμίσεων για βελτίωση της ενεργειακής απόδοσης, τις απαιτήσεις της οικονομίας, της κοινωνίας και του περιβάλλοντος. Ως εκ τούτου η εξοικονόμηση ενέργειας και η παροχή ενεργειακών υπηρεσιών, είναι θέματα κρίσιμης σημασίας και πρέπει τα ζητήματα αυτά να τεθούν σε μια νέα βάση για ανάπτυξη, επιτρέποντας στις εταιρείες μέλη του ΠΑΣΕΕΞΕ να προσφέρουν υψηλής ποιότητας υπηρεσίες, να διευρύνουν το πεδίο δραστηριοποίησης τους, αλλά να ενταχθούν και περισσότερες επιχειρήσεις στον κλάδο.

Στις εκλογές που ακολουθήσαν, εκλέγηκε ομόφωνα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο, το οποίο στη συνέχεια καταρτίστηκε σε σώμα ως ακολούθως:

1. Γιώργος Γεωργίου – Πρόεδρος
2. Μάνος Βασιλείου – Αντιπρόεδρος
3. Κυριάκος Νικολαΐδης – Γραμματέας
4. Λήδα Μαρδαπήττα-Χατζηπαντελή – Ταμίας
5. Έβης Ευρυπίδου – Μέλος
6. Πέτρος Σαμανή – Μέλος
7. Δημήτρης Ζαβαλλής – Μέλος

Η Ομοσπονδία Εργοδοτών και Βιομηχάνων (ΟΕΒ), συγχαίρει το νέο Διοικητικό Συμβούλιο και εύχεται καλή επιτυχία στην επίτευξη των στόχων και των σκοπών του ΠΑΣΕΕΞΕ.

Related Posts