elΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΟΔΟΤΩΝ & ΒΙΟΜΗΧΑΝΩΝ ΚΥΠΡΟΥ
elΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΟΔΟΤΩΝ & ΒΙΟΜΗΧΑΝΩΝ ΚΥΠΡΟΥ

Γενική Συνέλευση Ένωσης Βιομηχάνων Ηλιακής Ενέργειας Κύπρου

Πραγματοποιήθηκε στις 3 Μαρτίου 2017, Γενική Συνέλευση των Μελών της Ένωσης Βιομηχάνων Ηλιακής Ενέργειας Κύπρου (ΕΒΗΕΚ), που λειτουργεί κάτω από την αιγίδα της ΟΕΒ.

Η ΕΒΗΕΚ αναγνωρίζει ότι θα πρέπει να ανταποκριθεί στις σύγχρονες τεχνολογικές προκλήσεις που απαιτούν εκσυγχρονισμό και εναρμόνιση με ευρωπαϊκά πρότυπα των ηλιακών θερμικών συστημάτων, διασφαλίζοντας ταυτόχρονα την ανταγωνιστικότητα της κυπριακής βιομηχανίας. Στη Γενική Συνέλευση επιβεβαιώθηκε ο στόχος των Μελών της ΕΒΗΕΚ, που είναι να εξακολουθήσουν να παρέχουν υψηλής ποιότητας προϊόντα στο κυπριακό κοινό, να διευρύνουν το πεδίο δραστηριοποίησης, αλλά και να ενταχθούν περισσότερες συνεργαζόμενες επιχειρήσεις στην Ένωση. Όραμα της ΕΒΗΕΚ είναι η ανάπτυξη εξαγωγικής δραστηριότητας.

Ομόφωνα η Γενική Συνέλευση αποφάσισε όπως ανανεώσει την εντολή στο Διοικητικό Συμβούλιο, το οποίο στη συνέχεια καταρτίστηκε σε σώμα ως ακολούθως:

  1. Μάριος Νικολάου Πρόεδρος
  2. Γιάγκος Κανάρης Αντιπρόεδρος
  3. Αριστόδημος Στεφάνου Γραμματέας
  4. Χριστάκης Αγάθωνος Στυλιανού Ταμίας
  5. Αντώνης Αντωνίου Μέλος
  6. Κώστας Αρέστη Μέλος
  7. Ανδρέας Ιωαννίδης Μέλος
  8. Θεσσαλία Φραντζή Μέλος

Η ΕΒΗΕΚ τίμησε για την πολυετή προσφορά του, τον κ. Κυριάκο Αγγελίδη, Συντονιστή Επιχειρηματικών Συνδέσμων της ΟΕΒ.

Η Ομοσπονδία Εργοδοτών και Βιομηχάνων (ΟΕΒ), συγχαίρει το νέο Διοικητικό Συμβούλιο και εύχεται καλή επιτυχία στην επίτευξη των στόχων και των σκοπών της ΕΒΗΕΚ.

Η φωτογραφία από στιγμιότυπο της Γενικής Συνέλευσης.

 

Related Posts