elΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΟΔΟΤΩΝ & ΒΙΟΜΗΧΑΝΩΝ ΚΥΠΡΟΥ
elΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΟΔΟΤΩΝ & ΒΙΟΜΗΧΑΝΩΝ ΚΥΠΡΟΥ

Η μεγαλύτερη εξειδικευμένη έκθεση αυτοκινήτου “Motor Show 2017” άνοιξε τις πύλες της: 4 – 7 Μαΐου 2017

 

Πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της έκθεσης αυτοκινήτου “Motor Show 2017”, την Πέμπτη 4 Μαΐου 2017, από τον έντιμο Υπουργό Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων κ. Μάριο Δημητριάδη στους χώρους της πρώην Διεθνούς Κρατικής Έκθεσης, παρουσία του Τέως Προέδρου της Ομοσπονδίας Εργοδοτών και Βιομηχάνων (ΟΕΒ) κ. Φίλιου Ζαχαριάδη και του κ. Πέτρου Κρασσά Προέδρου του Συνδέσμου Εισαγωγέων Μηχανοκίνητων Οχημάτων (ΣΕΜΟ) καθώς και άλλων αξιωματούχων και επισήμων.

Η Ομοσπονδία Εργοδοτών και Βιομηχάνων (ΟΕΒ) και ο Σύνδεσμος Εισαγωγέων Μηχανοκίνητων Οχημάτων (ΣΕΜΟ) αναβίωσαν το θεσμό, μετά από 5 χρόνια διακοπής, λόγω της συνεχιζόμενης οικονομικής κρίσης. Η επαναφορά του σημαντικού αυτού θεσμού αποτελεί μια πολύ θετική εξέλιξη για τον κλάδο και μια ακόμη σημαντική ένδειξη ότι αφήνει πίσω της την αβεβαιότητα και τα προβλήματα που αντιμετώπισε η χώρα μας. Η έκθεση “Motor Show 2017” θα δώσει την ευκαιρία να ενημερωθεί το κοινό για τα νέα μοντέλα των αυτοκινητοβιομηχανιών και για τις πρόσφατες εξελίξεις στην οδική ασφάλεια.

Στο χαιρετισμό του ο Υπουργός Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων κ. Δημητριάδης κατά την τέλεση των εγκαινίων δήλωσε ότι: «Η εμπεριστατωμένη ενημέρωση, μέσω εκδηλώσεων όπως το «Motor Show 2017», πιστεύω ότι αποτελεί ουσιαστική βάση για τη συνέχιση της ανάκαμψης της αγοράς νέων αυτοκινήτων και στα επόμενα χρόνια, γεγονός που θα βοηθήσει την ανανέωση του στόλου των οχημάτων που κυκλοφορούν στους κυπριακούς δρόμους, με θετικά αποτελέσματα ως προς την οδική ασφάλεια, τη μείωση των εκπομπών τοπικών ρύπων και του διοξειδίου του άνθρακα.

Ο Τέως Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Εργοδοτών και Βιομηχάνων (ΟΕΒ) κ. Φίλιος Ζαχαριάδης στο δικό του χαιρετισμό ανέφερε ότι: «Το “Motor Show 2017” αποτελεί τη μεγαλύτερη εξειδικευμένη εμπορική έκθεση στον τόπο μας. Είμαστε βέβαιοι ότι οι επισκέπτες θα μείνουν ικανοποιημένοι από την γκάμα των αυτοκινήτων που θα παρουσιαστούν και θα αξιολογήσουν όλες τις επιλογές για αγορά καινούργιου οχήματος λαμβάνοντας πάντοτε υπόψη όλες τις προδιαγραφές για οδική ασφάλεια».

Στη συνέχεια, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Εισαγωγέων Μηχανοκίνητων Οχημάτων (ΣΕΜΟ) κ. Πέτρος Κρασσάς δήλωσε ότι οι εκθέτες θα παρουσιάσουν τα τελευταίου τύπου μοντέλα αυτοκινήτων των μεγαλύτερων και σημαντικότερων αυτοκινητοβιομηχανιών στον κόσμο.

Στο δικό της χαιρετισμό η κα Ειρένα Γεωργιάδου Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου Ομίλου Ελληνικής Τράπεζας ανέφερε ότι: «Φροντίσαμε για μια ισχυρή παρουσία στο “Motor Show 2017”, χορηγώντας την έκθεση τόσο ως Ελληνική Τράπεζα, όσο και ως Παγκυπριακή Ασφαλιστική, ενώ ταυτόχρονα στηρίζουμε την αγορά με πολύ ανταγωνιστικά πακέτα. Η στήριξη της Ελληνικής Τράπεζας προς τους εκθέτες θα είναι άμεση. Με έμπειρους λειτουργούς στο χώρο της έκθεσης, ακόμα και στο περίπτερο του κάθε εκθέτη, για να ενημερώνουν τους ενδιαφερόμενους με χρηματοδοτικές λύσεις». Ακολούθως, ο Διευθύνων Σύμβουλος της STAROIL κ. Γιώργος Πέτρου δήλωσε ότι: « “Το Motor Show 2017” είναι μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για τις εταιρείες που συμμετέχουν να παρουσιάσουν νέα μοντέλα ή ακόμη και συνεργασίες. Στα πλαίσια αυτά, είμαστε πολύ περήφανοι ως STAROIL, που στη φετινή διοργάνωση μέσω της παρουσίας μας ανακοινώνουμε τη νέα μας στρατηγική συνεργασία, με τη παγκοσμίου φήμης εταιρεία λιπαντικών, Veedol».

Οι διοργανωτές της έκθεσης “Motor Show 2017” ΟΕΒ και ΣΕΜΟ ευχαρίστησαν τους χορηγούς: Ελληνική Τράπεζα, Παγκυπριακή Ασφαλιστική και Staroil που στηρίζουν την προσπάθεια αυτή.

 Η έκθεση ανοίγει από σήμερα και θα παραμένει ανοικτή μέχρι την Κυριακή 7 Μαΐου 2017.

Ώρες λειτουργίας:

Πέμπτη – Παρασκευή:5:00 μ.μ. – 10:00 μ.μ

Σάββατο & Κυριακή: 11:00 π.μ. – 10:00 μ.μ.

Παρατίθενται πιο κάτω οι χαιρετισμοί:

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ-ΥΜΕΕ

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ-ΤΕΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΟΕΒ

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ-Κ. KΡΑΣΣΑ

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ- Κ. ΠΕΤΡΟΥ

 

NIC_1980

NIC_2003

NIC_2014

 

NIC_2018

NIC_2024

 

 

 

Related Posts