ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΟΔΟΤΩΝ & ΒΙΟΜΗΧΑΝΩΝ ΚΥΠΡΟΥ
ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΟΔΟΤΩΝ & ΒΙΟΜΗΧΑΝΩΝ ΚΥΠΡΟΥ

Πραγματοποίηση Ετήσιας Γενικής και Εκλογικής Συνέλευσης ΣΕΑΠΕΚ

Πραγματοποιήθηκε στις 26 Ιουνίου 2019, στα Κεντρικά Γραφεία της ΟΕΒ στη Λευκωσία, η 15η Ετήσια Γενική και Εκλογική Συνέλευση του ΣΕΑΠΕΚ.

Στη Συνέλευση παρευρέθηκε ο κ. Ρογήρος Μιχαηλίδης Λειτουργός Ενέργειας (ΑΠΕ) της Ρυθμιστικής Αρχής Ενέργειας Κύπρου (ΡΑΕΚ), ο οποίος απεύθυνε χαιρετισμό εκ μέρους του Προέδρου της ΡΑΕΚ Δρ. Ανδρέα Πουλλικκά. Ακολούθως, ο κ. Τάσος Γρηγορίου, Διευθυντής Διαχειριστή Συστήματος Διανομής (ΔΣΔ), απεύθυνε σύντομο χαιρετισμό τονίζοντας τη σημαντικότητα διείσδυσης των ΑΠΕ στο ενεργειακό δίκτυο της Κύπρου και τη συνέχιση της προσπάθειας που καταβάλλει ο ΣΕΑΠΕΚ. Το Τελετουργικό Μέρος της Γενικής Συνέλευσης έκλεισε με την παρουσίαση του Προέδρου ΣΕΑΠΕΚ κ. Φάνου Καραντώνη ο οποίος αναφέρθηκε εκτενώς στις δράσεις και τις εισηγήσεις του Συνδέσμου προς αρμόδιους φορείς.

Στο Καταστατικό Μέρος της Γενικής Συνέλευσης ο Πρόεδρος του ΣΕΑΠΕΚ κ. Φάνος Καραντώνης παρουσίασε τα κυριότερα θέματα που απασχολούν τον κλάδο μεταξύ των οποίων:

  1. Μητρώο εγκαταστατών ΑΠΕ μικρής κλίμακας μέχρι 30 kW.
  2. Ανασκόπηση της πορείας επίτευξης στόχων ΑΠΕ για το 2020 και στόχοι για 2030.
  3. Σχέδια στήριξης ΑΠΕ & ΕΞΕ.
  4. Νομοθετικές εξελίξεις στα θέματα Ενέργειας.

Τέλος, μετά από εκλογική διαδικασία που πραγματοποιήθηκε κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης αναδείχθηκε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο για την επόμενη διετία, το οποίο στη συνέχεια καταρτίστηκε σε σώμα ως ακολούθως:

 

1.

Φάνος Καραντώνης Πρόεδρος

2.

Χαράλαμπος Κυριάκου Αντιπρόεδρος

3.

Νίκος Τρίκκης Γραμματέας

4.

Μαρία Ήρωα Ταμίας

5.

Χρήστος Ιωάννου Μέλος

6.

Μαρία Πούλλου Μέλος

7.

Κωνσταντίνος Σταυρινίδης Μέλος

8.

Έμιλυ Προκοπίου Μέλος

9.

Αλέξης Ηροδότου Μέλος

Η Ομοσπονδία Εργοδοτών και Βιομηχάνων (ΟΕΒ), συγχαίρει το νέο Διοικητικό Συμβούλιο και εύχεται καλή επιτυχία στην επίτευξη των στόχων και των σκοπών του ΣΕΑΠΕΚ.

Ετήσια Γενική και Εκλογική Συνέλευση 2019 – Καταστατικό Μέρος

Ετήσια Γενική και Εκλογική Συνέλευση 2019  – Τελετουργικό Μέρος

Ομιλία Προέδρου Ρυθμιστικής Αρχής Ενέργειας Κύπρου (ΡΑΕΚ) Δρ. Ανδρέα Πουλλικκά