ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΟΔΟΤΩΝ & ΒΙΟΜΗΧΑΝΩΝ ΚΥΠΡΟΥ
ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΟΔΟΤΩΝ & ΒΙΟΜΗΧΑΝΩΝ ΚΥΠΡΟΥ

Συνάντηση της ηγεσίας της ΟΕΒ με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας

Μέσα στα πλαίσια των επαφών της με τους Υποψήφιους για το Ύπατο Αξίωμα της Δημοκρατίας, κλιμάκιο της ηγεσίας της Ομοσπονδίας Εργοδοτών & Βιομηχάνων (ΟΕΒ), θα συναντηθεί την ερχόμενη Πέμπτη, 25 Ιανουαρίου 2018 και ώρα 11:15 π.μ., με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, κ. Νίκο Αναστασιάδη.

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στο Προεδρικό Μέγαρο και στόχος της ΟΕΒ είναι να περιγράψει στον κ. Αναστασιάδη τις ανάγκες της πραγματικής οικονομίας, τις προσδοκίες των επιχειρήσεων και τις προοπτικές για βιώσιμη και αειφόρο ανάπτυξη.

Παράλληλα, όπως έχει ήδη γίνει και με τους άλλους τρεις Υποψηφίους, κ.κ. Σταύρο Μαλά, Γιώργο Λιλλήκα και Νικόλα Παπαδόπουλο, η ΟΕΒ θα ζητήσει από τον κ. Αναστασιάδη διευκρινίσεις και περαιτέρω λεπτομέρειες για τις βασικές του θέσεις επί των κύριων πτυχών του οικονομικού του προγράμματος.

Με τη συνάντηση αυτή ολοκληρώνεται η προσπάθεια της ΟΕΒ να εμβολιάσει με τις θέσεις της επί της οικονομίας, τα προγράμματα Διακυβέρνησης των κυριότερων διεκδικητών του Ανώτατου Αξιώματος της Δημοκρατίας.