ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΟΔΟΤΩΝ & ΒΙΟΜΗΧΑΝΩΝ ΚΥΠΡΟΥ
ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΟΔΟΤΩΝ & ΒΙΟΜΗΧΑΝΩΝ ΚΥΠΡΟΥ

Η ΟΕΒ στην Ψηφιακή Εποχή: Πρωτοποριακή διαδικασία πρόσληψης Επικεφαλής Γραφείου Τοπικού Παραρτήματος ΟΕΒ σε Λεμεσό – Πάφο

Η ΟΕΒ στην Ψηφιακή Εποχή:
Πρωτοποριακή διαδικασία πρόσληψης
Επικεφαλής Γραφείου Τοπικού Παραρτήματος ΟΕΒ σε Λεμεσό – Πάφο

Στα πλαίσια της αναβάθμισης των προσφερόμενων υπηρεσιών της προς τον επιχειρηματικό κόσμο, η Ομοσπονδία Εργοδοτών και Βιομηχάνων (ΟΕΒ) προτίθεται σύντομα να ενισχύσει την παρουσία της και εκτός Λευκωσίας με τη δημιουργία Γραφείου Τοπικού Παραρτήματος για τις επαρχίες Λεμεσού – Πάφου με έδρα τη Λεμεσό. Για το σκοπό αυτό, προκηρύχθηκε πρόσφατα νέα θέση Επικεφαλής Γραφείου ΟΕΒ σε Λεμεσό – Πάφο. Η ανταπόκριση των ενδιαφερομένων ήταν πολύ μεγάλη και στόχος της ΟΕΒ είναι η πλήρωση της κενής θέσης πριν από το τέλος του τρέχοντος έτους.

Με την πρόσληψη του ατόμου που θα επιλεγεί, η ΟΕΒ θα αποκτήσει πλέον και φυσική παρουσία σε ένα χώρο που τα τελευταία χρόνια γνωρίζει τεράστια επιχειρηματική, οικονομική και οικοδομική ανάπτυξη.

Η ΟΕΒ καινοτομεί για ακόμα μια φορά με μια πρωτοποριακή διαδικασία εξέτασης των υποψηφίων για την πιο πάνω θέση. Οι υποψήφιοι, θα έχουν την ευκαιρία να παρακαθίσουν σε εξετάσεις εξ’ αποστάσεως από το δικό τους χώρο, χωρίς να είναι απαραίτητη η μετάβαση τους σε εξεταστικό κέντρο. Ο κάθε υποψήφιος θα κληθεί να απαντήσει και να υποβάλει ηλεκτρονικά σε πραγματικό χρόνο απαντήσεις στα ερωτήματα που θα υποβληθούν μέσω της ιστοσελίδας της ΟΕΒ.

Η εισαγωγή καινοτόμων ψηφιακών υπηρεσιών όπως η πιο πάνω, εντάσσεται μέσα στα πλαίσια του ψηφιακού μετασχηματισμού της ΟΕΒ ο οποίος αποτελεί πλέον αναγκαιότητα αλλά και πρόκληση για αλλαγή που είναι μονόδρομος.