ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΟΔΟΤΩΝ & ΒΙΟΜΗΧΑΝΩΝ ΚΥΠΡΟΥ
ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΟΔΟΤΩΝ & ΒΙΟΜΗΧΑΝΩΝ ΚΥΠΡΟΥ

H OEB στην Ετήσια Σύνοδο για την Ανάπτυξη Χωρίς Αποκλεισμούς 2018

Πραγματοποιήθηκε στις 27 Απριλίου στις Βρυξέλλες η Ετήσια Σύνοδος για την Ανάπτυξη Χωρίς Αποκλεισμούς 2018 (Annual Convention for Inclusive Growth 2018).

Θέμα του φετινού Συνεδρίου ήταν «Ο Δρόμος για την εκπλήρωση του Ευρωπαϊκού Πυλώνα Κοινωνικών Δικαιωμάτων» και σε αυτό συμμετείχαν εκπρόσωποι πανευρωπαϊκών αλλά και εθνικών οργανώσεων που ασχολούνται με θέματα κοινωνικής πολιτικής, από όλα τα κράτη μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Μεγάλο μέρος του Συνεδρίου είχε διαδραστικό χαρακτήρα με τη διοργάνωση παράλληλων θεματικών εργαστηρίων υπό την καθοδήγηση ευρωπαίων αξιωματούχων και διακεκριμένων ακαδημαϊκών. Στη διάρκεια των εργαστηρίων οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις και να καταγράψουν θέσεις για το ρόλο της κοινωνίας και του επιχειρηματικού κόσμου στη προσπάθεια που καταβάλλεται για στήριξη και ένταξη ευάλωτων κοινωνικών ομάδων στην εργασία και την οικονομική ανάπτυξη.

Στο Συνέδριο, εκ μέρους της Ομοσπονδίας Εργοδοτών και Βιομηχάνων (ΟΕΒ) συμμετείχε ο Λειτουργός Επιχειρηματικής Ανάπτυξης και Οικονομίας κ. Μάρκος Καλλής.