elΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΟΔΟΤΩΝ & ΒΙΟΜΗΧΑΝΩΝ ΚΥΠΡΟΥ
elΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΟΔΟΤΩΝ & ΒΙΟΜΗΧΑΝΩΝ ΚΥΠΡΟΥ

Συνάντηση ΟΕΒ – Συνεργατικού Κινήματος

Την τεράστια σημασία που αποδίδει στον ρόλο του Συνεργατικού Κινήματος στο χρηματοπιστωτικό σύστημα και στην Κυπριακή οικονομία συνολικά, θέλησε η ΟΕΒ να αναδείξει προσκαλώντας την ηγεσία της Συνεργατικής Κεντρικής Τράπεζας σε φιλοφρονητικό γεύμα που παρέθεσε πρόσφατα σε γνωστό εστιατόριο της Λευκωσίας.

Στο γεύμα παρακάθησαν από πλευράς Κινήματος ο Πρόεδρος κ.Τάκης Ταουσιάνης, ο Αντιπρόεδρος κ. Λάμπρος Πιερή, ο Γενικός Διευθυντής κ. Νικόλας Χατζηγιάννης και ο Διευθυντής Τραπεζικών Εργασιών κ. Μάριος Παπαδόπουλος. Από πλευράς ΟΕΒ παρέστησαν ο Πρόεδρος κ. Χρίστος Μιχαηλίδης, ο Γενικός Διευθυντής κ. Μιχάλης Αντωνίου, ο Αναπληρωτής ΓΔ κ. Κώστας Χριστοφίδης και η Διευθύντρια Εργασιακών Σχέσεων και Κοινωνικής Πολιτικής κα Λένα Παναγιώτου.

Παρά τον εθιμοτυπικό χαρακτήρα της συνάντησης, η συζήτηση αναπόφευκτα επεκτάθηκε σε θέματα ουσίας με την ηγεσία της ΟΕΒ να εκφράζει την ολόθερμη στήριξη της στις προσπάθειες ανασυγκρότησης και εκσυγχρονισμού του Συνεργατισμού.

Παράλληλα ο κ. Ταουσιάνης υπέδειξε ότι στόχος των ενεργειών του Κινήματος είναι η στήριξη των Κυπριακών νοικοκυριών και επιχειρήσεων και η υποβοήθηση της αναθέρμανσης της αγοράς και της οικονομικής δραστηριότητας.

ΟΕΒ και Συνεργατισμός συμφώνησαν ότι θα συνεχίσουν και θα ενισχύσουν περαιτέρω την μεταξύ τους συνεργασία.

Related Posts