elΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΟΔΟΤΩΝ & ΒΙΟΜΗΧΑΝΩΝ ΚΥΠΡΟΥ
elΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΟΔΟΤΩΝ & ΒΙΟΜΗΧΑΝΩΝ ΚΥΠΡΟΥ

Στήριξη ΟΕΒ στη μητέρα που υποφέρει με λευχαιμία

Ρεπορτάζ του Sigmalive και της τηλεόρασης Sigma για τη στήριξη της ΟΕΒ στη μητέρα που απολύθηκε ενώ βρισκόταν σε άδεια ασθενείας. Μεταδόθηκε στις Τομές στα Γεγονότα την Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2016.
Στήριξη στην γυναίκα που υποφέρει με λευχαιμία, μητέρα τριών ανήλικων παιδιών προσφέρει η Ομοσπονδία Εργοδοτών και Βιομηχάνων με αφορμή το ρεπορτάζ που προέβαλε το ΣΙΓΜΑ.
Μετά την εκφρασθείσα δυσαρέσκεια των μελών την Ομοσπονδίας Εργοδοτών και Βιομηχάνων για συμπεριφορές που προσβάλλουν την Ομοσπονδία, όπως η απόλυση ενός ατόμου που βρίσκεται σε άδεια ασθενείας, ο πρόεδρος της ΟΕΒ Χρίστος Μιχαηλίδης επισκέφθηκε το μεσημέρι τη Γιώτα Σάββα μητέρα τριών ανήλικων παιδιών που υποφέρει με οξεία μυελογενή λευχαιμία. Η γυναίκα είχε καταγγείλει στο ΣΙΓΜΑ παράνομη απόλυση της ενόσω αυτή νοσηλευόταν στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, αλλά ο εργοδότης υποστηρίζει ότι δεν την απέλυσε.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κύριος Μιχαηλίδης μετέβη λίγο μετά το μεσημέρι στο Αιματολογικό Τμήμα του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού, όπου νοσηλεύεται τους τελευταίους μήνες η Γιώτα και παρέδωσε στην οικογένεια της επιταγή για οικονομική βοήθεια.
Την επιταγή παρέλαβε μέλος της οικογένειας της Γιώτας αφου η ίδια δεν μπορεί να δεχθει επισκέψεις εδώ και αρκετό καιρό λόγω της κατάστασης της υγείας της.
Η ασθενής νοσηλεύεται σε κατάσταση απλασίας λόγω των έντονων χημειοθεραπειών.
Να σημειωθεί πως το Υπουργείο Εργασίας συνεχίζει τις έρευνές του για το θέμα.

Related Posts