ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΟΔΟΤΩΝ & ΒΙΟΜΗΧΑΝΩΝ ΚΥΠΡΟΥ
ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΟΔΟΤΩΝ & ΒΙΟΜΗΧΑΝΩΝ ΚΥΠΡΟΥ

Υποτροφίες από American College στα μέλη της ΟΕΒ για αξιολογημένα – πιστοποιημένα προγράμματα

Τo American College στα πλαίσια της προσφοράς του προς τους εργαζόμενους και τις επιχειρήσεις έχει αποφασίσει να παραχωρήσει υποτροφίες στα Μέλη της ΟΕΒ ύψους 25% επί των διδάκτρων για  παρακολούθηση ενός από τα παρακάτω προγράμματα σπουδών:

  • Μεταπτυχιακό Μάστερ στη Διοίκηση Επιχειρήσεων
  • Πτυχίο στη Διοίκηση Επιχειρήσεων
  • Πτυχίο στη Διοίκηση Ξενοδοχείου
  • Δίπλωμα στη Μηχανογραφημένη Λογιστική

 

Τα ετήσια δίδακτρα (χωρίς την έκπτωση) για τα προπτυχιακά προγράμματα σπουδών είναι €4.500 και για τα μεταπτυχιακά €5.400 ενώ υπάρχει δυνατότητα ετήσιας κρατικής φοιτητικής χορηγίας έως €3.420.

Η προσφορά ισχύει για έναρξη σπουδών στο Χειμερινό εξάμηνο (Fall Semester) 2019, όπου τα μαθήματα ξεκινούν στις 7 Οκτωβρίου 2019 και η καταληκτική ημερομηνία αίτησης είναι 30 Αύγουστου 2019.

Για την παροχή των υποτροφιών, ο κάθε δικαιούχος θα πρέπει να πληροί τα κριτήρια εισδοχής του κολλεγίου και να υποβάλει αίτηση για παραχώρηση υποτροφίας και αίτηση για εισδοχή στο κολλέγιο. Tα εν λόγω προγράμματα είναι αναγνωρισμένα από το ΚΥΣΑΤΣ.

Επισυνάπτονται τα ενημερωτικά έντυπα για το Master in Business Administration, Διοίκηση Επιχειρήσεων (Πτυχίο) και Μηχανογραφημένη Λογιστική (Δίπλωμα).

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με την κ. Γιάννη Ιωάννου, Υπεύθυνο Μάρκετινγκ, στο τηλέφωνο 22368013 ή μέσω email yannis.ioannou@ac.ac.cy.

 

Προσφορά

Master in Business Administration

Διοίκηση Επιχειρήσεων (Πτυχίο)

Μηχανογραφημένη Λογιστική (Δίπλωμα)