ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΟΔΟΤΩΝ & ΒΙΟΜΗΧΑΝΩΝ ΚΥΠΡΟΥ
ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΟΔΟΤΩΝ & ΒΙΟΜΗΧΑΝΩΝ ΚΥΠΡΟΥ

Ξενάγηση αξιωματούχων της ΟΕΒ στις εγκαταστάσεις της Εταιρείας LGS Handling

Κλιμάκιο της Διευθυντικής ομάδας της Ομοσπονδίας Εργοδοτών & Βιομηχάνων (ΟΕΒ),  αποτελούμενο από τον Γενικό Διευθυντή, κ. Μιχάλη Αντωνίου και την κα Λένα Παναγιώτου, Διευθύντρια Εργασιακών Σχέσεων & Κοινωνικής Πολιτικής, επισκέφτηκε πρόσφατα τις εγκαταστάσεις της Εταιρείας LGS Handling στο αεροδρόμιο Λάρνακας.

Κατά τη συνάντηση, οι εκπρόσωποι της εταιρείας, κ. κ. Γιώργος Ιωαννίδης, Γιώργος Μιχαηλίδης, Βάσος Βασιλείου και Χάρης Προκοπίου ανέλυσαν τις επί μέρους δραστηριότητες της LGS Handling και ειδικότερα τις υπηρεσίες επίγειας εξυπηρέτησης επιβατών, αεροσκαφών και εμπορευμάτων.

Οι κ. Αντωνίου και κα Παναγιώτου ξεναγήθηκαν στις εγκαταστάσεις της εταιρείας και είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν από κοντά τις εργασίες που διεξάγονται στο αεροδρόμιο. Οι αξιωματούχοι της ΟΕΒ εξέφρασαν τον εντυπωσιασμό τους για τα υπερσύγχρονα συστήματα που έχουν εγκατασταθεί σε όλο το φάσμα των δραστηριοτήτων αλλά και για το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό της εταιρείας.

Ο εκσυγχρονισμός των αεροδρομίων του τόπου αποτελεί κλασσικό παράδειγμα της αποτελεσματικής και επωφελούς συνεργασίας Ιδιωτικού – Δημόσιου τομέα και επιβεβαιώνει ότι η βελτίωση των υποδομών της χώρας οδηγεί σε αναβάθμιση της εικόνας μας στο εξωτερικό αλλά και στην βελτίωση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών. Η ΟΕΒ στηρίζει με όλα της τα μέσα τόσο τον στρατηγικό επενδυτή που κάνει εξαιρετική δουλειά, όσο και το σύνολο των εταιρειών που έχουν ρόλο στην εύρυθμη και ομαλή λειτουργία ενός τόσο πολύπλοκου και ευαίσθητου πνεύμονα της οικονομίας όπως είναι τα αεροδρόμια μας.

20180618_130654_resized