ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΟΔΟΤΩΝ & ΒΙΟΜΗΧΑΝΩΝ ΚΥΠΡΟΥ
ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΟΔΟΤΩΝ & ΒΙΟΜΗΧΑΝΩΝ ΚΥΠΡΟΥ

Πρόσκληση στο Εργαστήριο για τις Τεχνολογίες της Γαλάζιας Ενέργειας

Το Ωκεανογραφικό Κέντρο-Πανεπιστήμιο Κύπρου και η Ομοσπονδία Εργοδοτών & Βιομηχάνων (ΟΕΒ) σας προσκαλούν να συμμετέχετε στο 4o (τελικό) εργαστήριο για τις τεχνολογίες της Γαλάζιας Ενέργειας. Στο εργαστήριο έχουν προσκληθεί να συμμετέχουν αξιόλογοι ομιλητές, οι οποίοι θα παρουσιάσουν τα κύρια αποτελέσματα του έργου, την εθνική στρατηγική για τις ΑΠΕ για τη χρονική περίοδο 2020-2030, τις εφαρμογές της κυματικής ενέργειας στην Κύπρο καθώς και για τους κανονισμούς που διέπουν την εγκατάσταση υποθαλάσσιων καλωδίων και τους όρους σύνδεσης θαλάσσιων συστημάτων ΑΠΕ.

Το εργαστήριο θα πραγματοποιηθεί στις 3 Ιουνίου 2019, μεταξύ των ωρών 8.30-13.00 και θα ακολουθήσει γεύμα. Ο χώρος διεξαγωγής είναι η αίθουσα LRC012 στο κτήριο Βιβλιοθήκης στην Πανεπιστημιούπολη του Πανεπιστημίου Κύπρου.

Δηλώστε συμμετοχή μέχρι τις 30 Μαΐου 2019, ακολουθώντας τον σύνδεσμο.

Περισσότερες πληροφορίες για την ημερήσια διάταξη θα βρείτε στη συνημμένη πρόσκληση. Η συμμετοχή είναι δωρεάν και ανοιχτή σε όποιον ενδιαφέρεται να συμμετέχει.

Μπορείτε, αν το επιθυμείτε, να προωθήσετε την πρόσκληση στο δίκτυο συνεργατών σας.

Το έργο Maestrale συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης μέσω του προγράμματος Interreg Mediterranean.

Invitation BEL4 03 06 19