ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΟΔΟΤΩΝ & ΒΙΟΜΗΧΑΝΩΝ ΚΥΠΡΟΥ
ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΟΔΟΤΩΝ & ΒΙΟΜΗΧΑΝΩΝ ΚΥΠΡΟΥ

Πρόσκληση σε ημέρα ενημέρωσης του Ευρωπαϊκού Ινστιτούτου Τεχνολογίας (ΕΙΤ)

Στις 26 & 27 Ιουνίου αντίστοιχα, θα διοργανωθούν στην Κύπρο και συγκεκριμένα στη Λευκωσία, το Designing Climate Ecosystems Conference και το EIT Awareness Day!

Κατά τη διάρκεια του EIT Awareness Day, η κοινότητα του Ευρωπαϊκού Ινστιτούτου Καινοτομίας και Τεχνολογίας (EIT) θα παρουσιάσει τις τρέχουσες δραστηριότητές της στην Κύπρο και σε πανευρωπαϊκό επίπεδο – καθώς επίσης, θα δώσει και συγκεκριμένες πληροφορίες σχετικά με τους πιθανούς τομείς συνεργασίας με τους ενδιαφερόμενους εθνικούς φορείς.

Από την άλλη, κατά τη διάρκεια του Designing Climate Ecosystems Conference, ομιλητές από τη Γαλλία, την Αυστραλία, το Ισραήλ και άλλες χώρες, θα μοιραστούν τις εμπειρίες τους στον σχεδιασμό οικοσυστημάτων, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην κλιματική καινοτομία.

Οργανισμοί και ανεξάρτητα μέλη από τον επαγγελματικό, εκπαιδευτικό και ερευνητικό τομέα, καθώς και άλλα ενδιαφερόμενα μέρη, είναι ευπρόσδεκτα να συμμετάσχουν και στις δύο αυτές εκδηλώσεις, να γνωρίσουν αντιπροσώπους των EIT Knowledge Innovation Communities (KICs), όπως το Climate-KIC, και να συνεισφέρουν στις συζητήσεις.

Για να προμηθευτείτε τα εισιτήρια σας για το EIT Awareness Day, πατήστε εδώ: https://www.eventbrite.com/e/eit-awareness-day-in-cyprus-tickets-56569110733

Αντίστοιχα, για τα εισιτήρια του Designing Climate Ecosystems Conference, πατήστε εδώ: https://www.eventbrite.com/e/designing-climate-ecosystems-conference-tickets-58355861954