ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΟΔΟΤΩΝ & ΒΙΟΜΗΧΑΝΩΝ ΚΥΠΡΟΥ
ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΟΔΟΤΩΝ & ΒΙΟΜΗΧΑΝΩΝ ΚΥΠΡΟΥ

Πραγματοποίηση Ημερίδας για την εφαρμογή της κυκλικής οικονομίας στις επιχειρήσεις

Η Ομοσπονδία Εργοδοτών και Βιομηχάνων (ΟΕΒ) πραγματοποίησε χθες Ημερίδα με θέμα την εφαρμογή της κυκλικής οικονομίας στις επιχειρήσεις και την κοινή αξιοποίηση εξοπλισμού, υπηρεσιών, εγκαταστάσεων και αποβλήτων.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης η Προϊστάμενη της Υπηρεσίας Ενέργειας και Περιβάλλοντος της ΟΕΒ, Ανθή Χαραλάμπους αναφέρθηκε στις αρχές της κυκλικής οικονομίας, τις ευκαιρίες και προκλήσεις για τις επιχειρήσεις.

Ακολούθως, οι παρευρισκόμενοι ενημερώθηκαν από τους Kim Tjoa και Laury Zwart για το πρωτοποριακό και βραβευμένο παράδειγμα της FLOOW2 στην Ολλανδία, μιας ηλεκτρονικής πλατφόρμας, η οποία βοηθά τις επιχειρήσεις να χρησιμοποιούν τους πόρους τους με περισσότερο αποδοτικό και βιώσιμο τρόπο.

Η πλατφόρμα FLOOW2 παρέχει τη δυνατότητα σε επιχειρήσεις, βιομηχανίες και δημόσιους οργανισμούς να μοιράζονται εξοπλισμό, υπηρεσίες, εγκαταστάσεις, απόβλητα, υλικά και προσωπικό.

Μετά το τέλος των παρουσιάσεων ακολούθησαν B2B συναντήσεις των εκπροσώπων της FLOOW2 με τους παρευρισκόμενους, με σκοπό την αναζήτηση και την κατανόηση των ευκαιριών που δημιουργούνται για τις επιχειρήσεις από την κοινή χρήση πόρων, εξοπλισμού και υπηρεσιών.

Επισυνάπτονται παρουσιάσεις και ενημερωτικό υλικό από την Ημερίδα:

Παρουσίαση_Κυκλική οικονομία και οφέλη για επιχειρήσεις

Παρουσιάση FLOOW2

Ενημερωτικό φυλλάδιο FLOOW2